Quantcast
Till salu inom: ”

båt skänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Båten är full funktions duglig.Den låg i vattnet igår..Den har inga läckor. Det kanske inte skulle skada att tvätta av den och ta bort lite snäckor. Men det är ju inget som hindrar för att annvända den. Den är plastad på utsidan och lite på insidan som ni ser på bilden. Båten skulle kunna bli riktigt fin om man slipar och lackar till trät.. Därför skänker jag bort den till någon som har mer tid än jag.. Båten måsta bort fort för den ligger lite olämpligt just nu.. Inga mail tack.. Tel:0733606502 Mvh Mikael
Trött på det här gamla "vraket". Har stått oskyddat på tomten ett bra tag och är sargat efter väder och vind. Jag har inget båtintresse över huvud taget och är därmed helt ovetandes av vad just det här är för typ av båt. Ekgolv, plats för motor, påstryket plast, ratt. Ja, maila för fler bilder. Det är tänkt att Du som är intresserad kommer och hämtar båten. Jag vill endast ha något för båten om det visar sig bli flera spekulanter och därmed budgivning. Så - först till kvarn kan göra ett fynd. Ring om det är nått...
Jag har flyttat från Sverige och kan därför inte ängna lika mycket tid åt båten som den fötjänar. Fundamentala i båten är i bra skick men hon behöver mycket jobb för att komma i sjön. Jag säljer stöttor och ställningen för att täcka båten. Båten skänkes för symbolisk summa. Jag kommer till Stockholm 7-10 oktober. Då kan jag visa båten för intresserade. Vänligen stàll era frågor via mail eller ring mitt Schweiziska nummer. Segel nummer SL114 S/Y. Byggd av Erik Eriksson 1920 i Strängnäs. Renoverades av Bobby Cyrus ca 1995 (6-e ägaren).
Båten skänkes. Har en båt som jag vill bli av med. Jag köpte den och det visade sig vara skador som var dåligt lagade. Den behöver plastas jag har inte kunskap eller tid. Motor Suzuki 20 hk kort rigg reglage samt tank ge bud. Kärra Reko bromsad års mod 2000 5,90 lång 178 bred totalvikt 900 kg lastvikt 670 ge ett bud. Vill någon köpa hela ekipaget båt, motor samt 80 kärra 18000 sek. Motor provkörd hos handlare i förra veckan går som en klocka ny propeller byttes av tidigare ägare.
Vi vill nu göra oss av med "Boysan" som är en äldre båt med lite skavanker. Vi skulle fixa i ordning den efter en släkting som haft båten sedan den var ny, men tid, ork och kunskap finns ej. Båtens ursprungsmotor fungerade dåligt så den har lyfts ur och skulle renoveras men vi hittade istället en nyrenoverad begagnad motor (MB 10A) som finns att sätta i. Den gamla motorn finns dock kvar. Båten och gamla motorn skänkes mot hämtning. Den nyrenoverade begagnade motorn kan köpas för 9000 kr.