Quantcast
Till salu inom: ”

båtar norrtälje säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En underbar båt som verkligen är i toppskick! Bella 640 dc Mercrusier 4,3 MPI 220 Hk 2005 Komplett teakserie GPS Garmis 172c (färg) Däckslucka Komplett orginal kapell Komplett uppsättning dynor Soldynsats Stereo SD/Aux Nautilock startspärr Trimplan Teak instrumentering Teak bord Flaggstång teak Botten/drev målad Rostfri propeller Servad inkl impeller/Anoder mm! Köpt av Huges Marina Båten är klar för sjösättning ligger i Norrtälje kan provköras på land! Jag kommer sjösätta båten i mitten av maj! Endast seriösa köpare tack! Jag kan vara upptagen på dagarna men maila gärna frågor!
Säljer nu av mig en vit kajak, (K1) kapell och träpaddel. Den är byggd i Sundsvall under klubbregi så modell vet jag inget om, går bra i de flesta väder, har haft den ute på havsturer och har alltid uppskattat att sitta i den. Den är använd och har några år på nacken, men finns någon här ute som är intresserad så tror jag inte att detta spelar någon roll. Bilder kan mailas.
BT 2000 B är en bromsad trailer speciellt anpassad för båtar upp till 7,5 m och lastvikt 1510 kg. Robust trailer med nedbyggda tvärbalkar för säkra och stabila långfärder. Varmförzinkad Vattensäkra nav Massivgummihjul mot båt Uppkörningsvagga Dubbla massivgummihjul längs mittenbalkarna Vevbara sidostöd bak Längsgående vippbryggor på bakre sidostöd Vippbara sidostöd fram Vinsch med fl yttbart vinschtorn Vevbart stödhjul Automatisk påskjutsbroms Safetylås Pris 37500:- eller hbj.
Snap off ratt stöldskydd som ger dig rabatt på båtförsäkringen och som gör att ingen kan köra i väg båten då du har tagit med dig ratten. En sekund och du har tagit med dig ratten samt låst styrningen för tjuven det perfekta hindret för att båten inte skall försvinna. Ny pris 2800:- Säljs för 1300:- passar dom flesta båtmodeller. Prospekt kan skickas med mail för mer info. Tel 070-4580194
BoatSecure - marknadens mest prisvärda stöldmärkning av fritidsbåtar och utombordare. Med BoatSecure´s elektroniska båtmärkning minskar risken för att din båt ska bli stulen. Om den trots allt blir stulen är den lätt att identifiera för såväl Sjöpolisen och Gränspolisen som för ditt försäkringsbolag, med speciell avläsningsutrustning från BoatSecure. ID-märkningen utför du själv på några minuter. Med BoatSecure sänks även din självrisk med upp till hela 1 000 kr vid stöld av din båt eller motor. Gäller oavsett försäkringsbolag. Läs mer på www.boatsecure.se