Quantcast
Till salu inom: ”

crescent 432 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cyckel

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Crescent 432 SL (cosmos) Inklusive 40 hk envinrude utombordare (motorblock 50hk) från 1994. Samt tiki trailer ( 80km/h ). Båten har självläns och är i mycket gott skick. Bottenmålad 2012 och ekolod lowrance från 2012 (nyskick). Båten är klar att använda på sjön! Är intresserad av en större båt, så kan tänka mig att byta. Annars säljer jag den enligt priset ovan.
Crescent 432 -91, Suzuki 30 -91, Trailer ca -2000. Trevlig båt för den lilla familjen eller som ungdomsbåt. Utrustning: styrning, reglage, badstege, fendrar, ankare, tampar, låskätting, rutbåge dock med sprucken ruta. Motorn har elstart och separat oljesmörjning samt ny propeller. Data: Längd: 4,25 m. Bredd: 1,80 m. Vikt: ca 230 kg plus motor. En ägare. Polerad, vaxad och servad varje år sen ny. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag köpte båten 1999, men använder den så lite, att det är dags för någon annan att ta vid. Båten är från 1991 och motorn från 1997. Båten har vinterförvarats på varv och motorn har gåtts igenom årligen de senaste 12 åren. Bilderna är inte från i år, båten ligger bottenmålad och klar för sjösättning, på varvet, som finns på Orust. Konstruktör till skrovet är Pelle Petterson, vilket innebär att den går fantastiskt bra i vattnet. Det i kombination med stor motor gör båten riktigt rolig att köra.
Crescent 432 dubbelskrovad Styrpulpetsbåt med en Yamaha 30hk motor som startar i ur och skur! Båten är stabil och går bra i vattnet! Utmärkt för fiske, men går även bra att använda till mindre badutflykter mm... Båten är förvarad i garage varje vinter och regelbundet servad! Längd= 432cm Bredd= 190cm Ekolod= Eagle fisheasy 245DS Tank= (Yamaha) plåttank 20l Trailer= Tiki Treiler BT-450 RegNr:XLH314 Åror, fendrar, tampar, Ankare, bromsskärm (Sänker farten vid trollingfiske), klass 3 kätting, klass 3 lås, Ekolod, 80Km/h kärra mm Medföljer vid affär! LBVSA, storprutare behöver inte lägga ner någon energi... Besvarar INTE mejl!!
Mycket smidig och lätttmanövrerad styrpulpetbåt. Perfekt som första båt eller ungdomsbåt. Båt årsmodell -91, Motor -90 (Uttagen 91) Båten är i gott skick, har orginalruta samt pulpit i fören. Två låsbara stuvfack och gott om sittplats. Bottenmålad i slutet av juni och ligger i sjön. Nytt tudor batteri i år. Säljes pga byte till större styrpulpetbåt. Trailern ingår ej och är inte till salu. Kan eventuellt levereras efter uppgjord affär. Båten finns i Stockholm efter den 26/8.