Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar norrtälje säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattungar

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har våra vackra kattungar blivit 12 veckor & letar efter egna hem. Det finns: 1 Vit/Svart Lurvig (semi-långhårig) hona 1 Tigrerad Korthårig hane 1 Svart/Tigrerad Semi-långhårig hane 1 Svart/Vit Semi-långhårig hona med 1/3 svans vilket hon har ärvt från sin mor som är en manx korsning. Katterna är: Avmaskade Chipmärkta Vaccinerade x2 Hundvana & Rumsrena. Har du ett tryggt hem att erbjuda någon av dem så är det bara att höra av dig, helst på telefon.
S*CoonFellow`s har nu 2st bruntigrerade honor kvar till salu efter S*Oakbrook`s Colette och S*Country Dreams Catfellow. Farmor norsk och farfar Italiensk imp. Vid leverans är dom Vaccinerade 2 ggr chipmärkta veterinärbesiktade avmaskade Doldafel försäkrade i Agria Har stamtavla och är registrerade i Sverak. Sociala tjejer som kommer att bli stoväxta honor.Långa tofsar på öronen. Uppväxta med liten hund och större barn. Katterna är leveransklara då dom är över 12 veckor. Vi finns i södra Norrtälje 4,5 mil från Stockholm.
Nu är det dags för dessa ljuvliga varelser att hitta egna hem. Mamma är renrasig och pappa blandis. Leveransklara 1 augusti då dom är 12 v. Vid leverans är dom vacc chippade avmaskade och vet besiktade. Dom är vana vid barn hundar andra katter och allt som hör en vanlig barnfamilj till. Mamman har ett mkt fint psyke och är en vaken pigg och framåt katt som kan flera konster och varit med på en massa ovanliga miljöer och klarat det superbra! Så kattungarna har verkligen en bra mamma att brås på!
Kattungar. en hane och 2 honor, den ena honan dock korthårig. Vid leverans avmaskade vaccinerade chippade. Uppfödda på BRA foder. Mamma har ett mkt bra psyke. Klarar udda miljöer barn mm utan problem. Ungarna är vana vid barn hundar och allt som hör en småbarnsfamilj till. Dom har INTE varit ute då jag anser att ute eller innekatt är upp till var och en och ska dom vara innekatt behöver man inte visa världen utanför. Dom är leveransklara nu till hlgen då dom blir 12 v den 1 augusti.
Hejsan! Vi heter Lillan & Pyret! Nu är vi 15 veckor gamla och vill flytta från vårat nuvarande hem. Vi är avmaskade med ej vaccinerade. Vi är snälla, söta, keliga, rumsrena och vana vid barn. Vi söker ett hem att springa och busa i, antingen tillsammans eller åt olika håll. Vi finns att hämtas på Blidö alt leverans till Norrtälje. Ring våran matte Annelie 072-3031 445 eller husse Emil 073- 879 5684. Hälsningar Lillan och Pyret!