Allt till salu inom "kattungar norrtälje"

Sortering:
kattungar 12 v
Norrtälje
2 dagar

kattungar 12 v Visa liknande

2 900 kr
Blocket.se
Kattunge hona
Köping
3 dagar

Kattunge hona Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 7

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Norrtälje

4 Flyttklara Kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Nu har våra vackra kattungar blivit 12 veckor & letar efter egna hem. Det finns: 1 Vit/Svart Lurvig (semi-långhårig) hona 1 Tigrerad Korthårig hane 1 Svart/Tigrerad Semi-långhårig hane 1 Svart/Vit Semi-långhårig hona med 1/3 svans vilket hon har ärvt från sin mor som är en manx korsning. Katterna är: Avmaskade Chipmärkta Vaccinerade x2 Hundvana & Rumsrena. Har du ett tryggt hem att erbjuda någon av dem så är det bara att höra av dig, helst på telefon.
1 600 kr
Blocket.se
Katt  ·  Norrtälje

Maine coon kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
S*CoonFellow`s har nu 2st bruntigrerade honor kvar till salu efter S*Oakbrook`s Colette och S*Country Dreams Catfellow. Farmor norsk och farfar Italiensk imp. Vid leverans är dom Vaccinerade 2 ggr chipmärkta veterinärbesiktade avmaskade Doldafel försäkrade i Agria Har stamtavla och är registrerade i Sverak. Sociala tjejer som kommer att bli stoväxta honor.Långa tofsar på öronen. Uppväxta med liten hund och större barn. Katterna är leveransklara då dom är över 12 veckor. Vi finns i södra Norrtälje 4,5 mil från Stockholm.
4 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Norrtälje

Långhåriga Kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Nu är det dags för dessa ljuvliga varelser att hitta egna hem. Mamma är renrasig och pappa blandis. Leveransklara 1 augusti då dom är 12 v. Vid leverans är dom vacc chippade avmaskade och vet besiktade. Dom är vana vid barn hundar andra katter och allt som hör en vanlig barnfamilj till. Mamman har ett mkt fint psyke och är en vaken pigg och framåt katt som kan flera konster och varit med på en massa ovanliga miljöer och klarat det superbra! Så kattungarna har verkligen en bra mamma att brås på!
2 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Norrtälje

Långhåriga kattungar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Kattungar. en hane och 2 honor, den ena honan dock korthårig. Vid leverans avmaskade vaccinerade chippade. Uppfödda på BRA foder. Mamma har ett mkt bra psyke. Klarar udda miljöer barn mm utan problem. Ungarna är vana vid barn hundar och allt som hör en småbarnsfamilj till. Dom har INTE varit ute då jag anser att ute eller innekatt är upp till var och en och ska dom vara innekatt behöver man inte visa världen utanför. Dom är leveransklara nu till hlgen då dom blir 12 v den 1 augusti.
2 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Stockholm

Kattungarna Lillan & Pyret

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Hejsan! Vi heter Lillan & Pyret! Nu är vi 15 veckor gamla och vill flytta från vårat nuvarande hem. Vi är avmaskade med ej vaccinerade. Vi är snälla, söta, keliga, rumsrena och vana vid barn. Vi söker ett hem att springa och busa i, antingen tillsammans eller åt olika håll. Vi finns att hämtas på Blidö alt leverans till Norrtälje. Ring våran matte Annelie 072-3031 445 eller husse Emil 073- 879 5684. Hälsningar Lillan och Pyret!
250 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj