Quantcast
Till salu inom: ”

badkar 155cm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Dubbelbadkar med nackstöd för två. Jetstrålar och "terapi" belysning i olika färger. Även duschhandtag. Badkaret är i bra skick och är trevligt och mysigt att bada i. Tre år gammalt. Måtten är. Bredd: 155 cm Längd: 155 cm Badkarsstativet är i rostfritt. Flera olika justerings punkter för höjden. Badkaret finns för AVHÄMTNING i Båstad. Detta är inte något ni tar på takrailsen, så ett släp är rekomenderat !
Bubbelbadkar med 6 jetmunstycken Badkaret har stått obrukat de senaste 3 åren då det är ett konstruktionsfel på golv & avlopp i badrummet. Mått: Bredd på bredaste stället 97cm Längd 155cm Höjd ca 67cm. Det går att få kolla på badkaret innan urkoppling. Kontakt enbart via ePost. Enbart avhämtning. Kom med ett bud, inte under 1.500:-
Hejsan! Har ett badkar som är nytt och oanvänt där nypriset är 9000 kr fast jag säljer det för 3000 kr. måtten är 155x75 cm. kyl och frys för 500 kr styck. mått på dom är: Electrolux kyl 175 cm hög Electrolux frys 155 cm hög och en utefrys som bortskänkes. mått: 120x62x60 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Badkar, märke Pool Spa international Från hörn till ytterkant är det ca 155cm och från hörnet till mitten (där kontrollern sitter) är det ca 165cm. Jetström och bubbelbad. Jag tror att det rymmer ungefär 900 liter, men det kan vara både mer och mindre. Två fullvuxna får lätt plats, och det finns då utrymme över ändå. Sittplats finns in mot hörnet. Löstagbar front för lättare rengöring under. 2500:- eller bud. Hämtas.