Quantcast
Till salu inom: ”

bageri konditori säljes

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Perfekt lokal för det lilla kontoret. Centralt placerat mitt på Torslanda torg. Här finns butiker i bottenplan och kontor på plan två. Här finns allt man kan tänkas behöva som lunchrestauranger, konditori, Mataffär osv. OMGIVNING Fastigheten ligger på sydvästra Hisingen och utgör en del av Torslanda centrum. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av bostadshyreshus. KOMMUNIKATIONER Hållplatser för bussar bl. a. mot Göteborgs centrum och ut mot Göteborgs norra skärgård utgår från torget. PARKERING Till garageplatsen är det separat kö. SERVICE Kommersiell och offentlig service finns på torget. Här finns kläd- och prydnadsbutiker, samt bageri, lunchmöjligheter och gym m.m. ALLMÄNT På fastigheten finns 4 st byggnader innehållande i huvudsak butiker och hyreslägenheter.
Centralt placerat mitt på Torslanda torg. Här finns butiker i bottenplan och kontor på plan två. Här finns allt man kan tänkas behöva som lunchrestauranger, konditori, Mataffär osv. OMGIVNING Fastigheten ligger på sydvästra Hisingen och utgör en del av Torslanda centrum. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av bostadshyreshus. KOMMUNIKATIONER Hållplatser för bussar bl. a. mot Göteborgs centrum och ut mot Göteborgs norra skärgård utgår från torget. PARKERING Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö. SERVICE Kommersiell och offentlig service finns på torget. Här finns kläd- och prydnadsbutiker, samt bageri, lunchmöjligheter och gym m.m. ALLMÄNT På fastigheten finns 4 st byggnader innehållande i huvudsak butiker och hyreslägenheter. Byggnadsår: 1973 renoveringsår 1993/2004
Boende i renoverad bostadsrättsfastighet, en avstyckad del till det ga Badpensionatet. 1 sovrum (3 bäddar) 1 allrum med utrustat kök (2 bäddar i modern bäddsoffa). 1 matrum/glasveranda med utgång till egen altan och gräsmatta. 150 meter till sandstrand. Nära till affär, restauranger, konditori/bageri, museer, minigolf m.m. Självhushåll med städning innan avfärd. Ankomst söndag kl. 13, avfärd söndag kl. 12. Vinterbonat boende. Uthyres även utanför semesterperiod för kortare eller längre vistelse, pris enligt överenskommelse.
Hej jag heter Johan är 23 år Och jobbar heltid på ett konditori/bageri i centrala Uppsala Just nu bor jag hemma hos mina föräldrar i tierp Men mycket energi går slösas på pendling, och brist på privatliv gör att gärna vill hitta något rum närmare stan Som person är jag lugn, snäll och omtänksam enligt mina arbetskamrater På fritiden spelar jag gärna elbas eller gitarr (hörlurar) När jag har tid över Är rökfri Tycker även om att motionera och tänks på sin fysiska hälsa Med vänliga hälsningar Johan
Hej! Vi är ett nyinflyttat par som just nu bor i en etta i andrahand, men kontraktet går ut snart och vi behöver hitta något nytt. Vi är rök- djur- och barnfria, skötsamma och har båda stabil ekonomi. Niclas är 30 år och fast anställd på Sandvik i Västberga. Rebecka studerar bageri och konditori och är klar till sommaren. Vi söker i första hand en tvåa med bra pendlingsavstånd till Västberga, hyra max 6000:- och gärna under en längre period. Vi hörs :)