Quantcast
Till salu inom

"bageri till salu göteborg säljes"

Göteborg
6 dagar

Electrolux Air-O-Steam, Var...

60 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Hisingen

Hyrahyra.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Hisingen

Hyrahyra.se
Butik Sverige
8 år

Hyra kontor, Hisingen

Hyrahyra.se
Butik Västra Götalands län
10 år

Stuga / B&B intill Göteborg...

Hyrahyra.se
Butik Västra Götalands län
12 år

Hyr Lägenhet Öckerö

Hyrahyra.se
Butik

10928 Bageri

499 kr
NYTT Åhléns

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Göteborg

Central etta med stor balkong juni - juli

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Etta (28 kvm) på tredje våningen uthyres från 10 juni till slutet på juli. Eventuell förlängning till mitten av augusti kan också diskuteras. Stor balkong (12 kvm!) med eftermiddagssol och egen kryddhörna. Supermysig att spendera långa eftermiddagskvällar på. Parkeringsplats i garage uthyres finns. Även uthyrning under augusti kan diskuteras. Lägenheten ligger med 8 minuters promenad till Valand, mitt på avenyn och inom 100 meter radie hittar man 5 olika språvagnslinjer. Med andra ord, centralt utan att ligga mitt i stöket. Gym, matbutik och bageri inom 100 meters radie. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad med tillgång till 24mbit bredband.
4 000 kr
Blocket.se
Affärsöverlåtelser  ·  Göteborg

Lönsamt leveransbageri

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ägarlett leveransbageri som i egen fastighet producerar och marknadsför ett fullsortiment av färskbröd som framförallt riktar sig till livsmedelsbutiker i norra och östra Storgöteborg. Företaget fokuserar på att rekrytera kunder utefter fastlagda rutter i fokusområdet. Den dagliga varuförsörjningen av färskbröd sker med egna bilar. Bageriet är positionerat i högprissegmentet och kan därigenom också säkra sig goda marginaler. Omsättningstillväxt liksom lönsamhetsutveckling är mycket positiv. Här ges nu tillfälle att ta över en välskött och lönsam verksamhet med en tilltalande kundstock.
0 kr
Blocket.se

Distributionsförare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Dina arbetsuppgifter Till vår kund i Göteborg söker Maxkompetens en driven säljande C-chaufför för ett sommaruppdrag. Som säljare kommer du att arbeta mot dagligvaruhandeln/servicehandel med att sälja livsmedelsprodukter för ett välkänt företag bageri. Du har goda möjligheter att kunna påverka din egen lön med ett lukrativt provisionssystem. Uppdraget startar omgående och pågår i 2 månader med eventuella möjligheter till förläggning. Dina arbetsuppgifter förutom att sälja företagets produkter är att säkerställa att produkterna står på rätt plats i butiker enligt avtal.
0 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Göteborg

1:a, 34kvm, Konvaljegatan 5c , Lundby / Eriksberg

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En jätte fin och ljus vindslägenhet på Wieselgrensplatsen. Lugnt område, trevliga grannar. Lägenheten har helkaklat badrum med badkar, litet kök med bra förvaring och stort klädförråd. Både källar- vindförråd. Välutrustad tvättstuga i källaren och lätt att få tid. Nära till promenad områden som Slättadamm och Flunsåsparken. Nära till bussar och spårvagnar som tar dig till stan på 8-10 min. 5 min till 3 st mat affärer, apotek, cafe, bageri och massa olika restauranger. 10 min promenad till backaplan. En toppen lägenhet och vi trivs jätte bra men är i behov av något större eftersom vi väntar barn nu i september.
2 927 kr
Lägenhetsbyte.se
Fritidshus  ·  Öckerö

Höstens vackra färger över en helg på Björkö

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi hyr ut en ny och fräsch lägenhet i hus med balkong i anslutning till ett stort badrum med bubbelbad. 3-4 bäddar. Ni har nära till mataffär, nyöppnad fiskaffär och bageri. På ön finns en pizzeria och restaurang Sea side som ligger alldeles nära vattnet. Med skogen inpå knuten kan ni verkligen njuta av lugnet och härliga promenader i naturskön miljö med salta bad och stränder inom nära räckhåll. Det tar ca 45 min med buss 25 min med bil in till Göteborg. Välkomna!
0 kr
Blocket.se