Quantcast
Till salu inom: ”

barn bokhylla hus ellos säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

37 årig tre barnsmamma som bor för närvarande på Norrby, Borås i en 3:a som jag har ett socialt kontrakt på. Vill komma bort från området. Barnen går i skolan på Hestra Midgård så det behövs vara nära till nån busshållplats in till stan. Helst ett litet hus med 4 sovrum, bra med klädgarderober, badrum med badkar, trädgård, altan och grönområde. Tvättstuga. Barnen kan inte skaffa nåt djur när vi bor så här och jag vill att mina barn ska känna sig fria och trivas. Ett måste är att värmen ska vara inkluderat i hyran. Kan jobba på huset för att hålla ner månadskostnaderna. För mer info om vem jag är så ring mig på mob.nr. 0735-724695. MVH Christine.
Säljare på 50% – Barnens Hus, Backplan, Göteborg Till vår blivande butik på Backaplan söker vi nu säljare på 50% som periodvis vill arbeta flera timmar.Som säljare kommer du tillsammans med det övriga varuhusteamet att ansvara för butiken som marknadsplats och det dagliga mötet med kunden. Du kommer att jobba med varuexponeringar, kampanjgenomföranden, du gillar att göra bra affärer och brinner för att ge våra kunder den bästa servicen.För att lyckas med ditt uppdrag måste du ha en några års erfarenhet som som säljare inom detaljhandeln. Du är van att ta egna initiativ och att jobba självständigt, men trivs lika bra med att arbeta i grupp. Vi ser också att du är full av energi– gillar att jobba i högt tempo, och har en positiv syn på livet. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats i utveckling och förändring. Tjänsten är på deltid.Välkommen med din ansökan!Frågor besvaras av Carina Palm på mail:carina.palm@rexinus.seAlla ansökningar behandlas konfidentiellt.Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2011-03-27
Vi är en familj på två vuxna och fyra barn som drömmer om hus så man kan ha blommor och barnen ska kunna ha friheten att kunna springa fritt och leka. Skulle vara jätte skönt att kunna få tag på något snart.. Vi är rökfria Och är inte mycket för att dricka och festa.. Vi bor i Åkers styckebruk nu i en hyresrätt men vill gärna bort härifrån så fort det går då varken jag eller min man gillar att bo i lägenhet. Vill helst att hus i centrala delen av Åker då jag inte har körkort och barnen går i skolan och förskola Men är öppen för förslag!!!
Jag och mina två barn längtar tillbaka till Limhamn och vill därför köpa ett hus i Limhamn. Vi tycker om att vara utomhus så det får gärna finnas en liten trädgård.Renoveringsbehov är inga hinder. Vi har möjlighet att flytta in omgående om det önskas och naturligtvis har vi allt i ordning som behövs inför ett husköp. Hjälper gärna till med allt det praktiska inför flytt. Vänliga hälsningar Anna, Jakob och Gustav
Vi säljer nu denna söta och väldigt uppskattade barnmöbel. En bokhylla utformad som det ett hus, ursprungligen från Ellos (finns ej längre i deras sortiment). Jag nås lättast per mail eller sms!