Quantcast
Till salu inom: ”

barn vang säljes

Tidigare annonser till salu

Bornholm är ett av Nordeuropas bästa semestermål, om du älskar sol och strandliv. Öns placering gör att genomsnittet soltimmar är större än på andra ställen i Danmark. Du kan alltid finna en plats med lä, det finns sanddyner och klippor på många stränder. Dels är inte avståndet större, än att du kan flytta till en annan strand. Bornholm är också barnens ö, gör ett besök på familieparken JOBO-land en stor nöjespark med bl.a. vattenland, klätterväggar och grottor med de underjordiska väsen "Jobo'erne". På upplevelsecentret Naturbornholm gör man en resa tillbaka i tiden och i Bornholms Sommerfuglepark och Tropeland kan man se blommor, planteringar, fåglar och inte minst mer än 1000 stora färgrika fjärilar som flyger fritt.
Bornholm kallas för Östersjöns pärla, i förhållande till resten av Danmark har ön sin egen natur med väldiga granitklippor, stora skogar, små porlande vattendrag, idylliska byar och härliga badstränder. Bornholm i sig själv är en attraktion. Men ön har också en hel rad av attraktioner. Besök t.ex. Bornholms arkitektoniska kännetecken, de 4 rundkyrkorna från 1200-talet, Christiansø eller Nordeuropas största borgruin Hammershus, som alla berättar om en dramatisk tidsålder. Oavsett var man färdas på ön hittar man konstnärer eller konsthantverkare som inbjuder till öppna verkstäder. Barnen kommer att älska en dag i Middelaldercentret, att få leka kung för en dag i en äkta vikingaborg eller att klä sig i tidstypiska kläder och laga mat som man gjorde på medelåldern.
Hej jag säljer nästan ny CARENA SWiNG har använd bara halv år och min son vill inte sitta i vagnen därför säljer jag vagnen passar till pojke och flicka färgen är röd svart jättesnygg och fräsch hör av dig så fort du kan, vi köpte själv 2499kr men nu säljer jag 800kr otroligt billig, CARENA SWING Sittvagn,liggvagn fullt liggläge knappt använt, röd och svart detaljer använd ett barn,djur fri och rök fri hem jättebra vagn och mycket enkel att fälla ihop och vang kan användes för barn som från 7 mån till 4 år...
Fin briovagn med ligg och sitt del. I liggdelen finns ett litet ryggstöd att fälla upp när barnet börjar lära sig att sitta. Sittdelen går att vända så barnet kan sitta mot den som kör eller vändas framåt. Gott om utrymme för att lägga saker under vagnen. Stabil med 4 däck som gör vangen lätt att köra. Den var suverän i vintras när de var mycket snö. Har även haft den med i skogen där de också var lätt att ta sig fram. Vagnen har alltid förvarats inomhus. Åkpåse, regnskydd och skötväska ingår.
Säljer nu våran Barnvang. modell Hoco Diamond. använd till ett barn. Har verkligen tyckt om denna vang. - Sittvagn med hård babylift - Sulkydyna som går att bygga om till enklare åkpåse - 12 tums rejäla lufthjul samt pump - Ställbart styre med knäled, samt svängbart styre -dvs går att flippa över till andra sidan - Stor och rymlig varukorg - Sittvagnsbåge vid intresse skickar jag gärna bilder Finns i Lundsbrunn. //Erica