Quantcast
Till salu inom: ”

motocross barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Detta fina semesterhus ligger bara 200 meter från den breda Vesterhavsstranden, omgiven av stora naturområden bakom sanddynerna. Från matrummet kan man se barnen som leker i swimmingpoolen. Vid sidan av huset finns en härlig lekplats (gemensam) med både petanquebana och fotbollsmål. Det vackra och karga landskapet är betagande under alla årstider och bjuder på härliga promenader. Det är inte långt till semesterorten Vejlby Klit som har inköpsmöjligheter och en liten sommarpark med bl.a. Put & Take sjö, ridning, motocross och gosedjurszoo. Besök även de trevliga städerna Lemvig, Harboøre och Thyborøn. I Thyborøn finns bl.a. Sneglehuset, ett hus dekorerat med miljoner skal, upplevelsecentret Kystcentret och JyllandsAkvarium, där man kan klappa en haj på huvudet om man törs!
Exceptionellt fin Suzuki som jag tyvärr säljer då barnens åkande tar all tillgänglig tid. Förra året loggade jag två timmar, i år inga.........Totalt har hojen gått ca 65h, vid 50 byttes kolv och toppen gicks igenom. Den är med andra ord inte bara dekaltrimmad och försedd med ny plast, utan i väldigt bra skick :)Den är utrustad med:-SDG sadel förhöjd (original medföljer)-Styreshöjare-Boyesen KopplingskåpaDäck och bromsar är i nyskick, likaså hjullagerDelar som medföljer:-Bromsok bak-Drev-Extra broms- och kopplingshantag-Extrakylare, en ny och en trasig-Komplett plastkit med FLU-dekaler-Bamspads-Filter-c a 7 luftfilter-Komplett lagersats till stötdämpar-länkage (All Balls)Dessutom kan två extra-hjul med dubbdäck som gått 2h köpas till för 5000:-, drev och bromskivor i kanonskick.
Tuffaste cykeln för lillen, finns ej att köpa i Sverige. Denna är ny, monterad, aldrig använd. För barn 2-5 år. 12" hjul. Ser ut som en motocross med lång sadel och "tank". Stötdämpare fram o bak. Stödhjul. För upphämtning i Kista, eller postförskott (troligtvis ca 300kr frakt). Nås endast på mail. Pris 1200kr, ej prutbart.
Hondas CRF70F är modellen storleksmässigt mellan CRF50F och CRF100F. Den är menad som instegsmaskin för de lite längre barnen eller som en naturlig efterföljare till CRF50F. Precis som lillebror är CRF70F utrustad med en luftkyld fyrtaktsmotor, en treväxlad låda med fotreglage och automatkoppling. Lättkörd med andra ord, där kopplingsgrepp på styret är överflödigt. Bara att hålla balansen, styra, gasa och bromsa ute på crossbanan. Ålder på föraren finns inte specificerad, här är det mera benlängden som avgör vem som kan köra. CRF70F är givetvis lika tystgående som sina större och mindre syskon.
Yzf 250 2011 svensksåld som har gått cirka 35 timmar som måste bort pga köpa 125cc, välvårdad och skött som det ska.NY plast med Monster dekaler, Acrapovic system sitter på, orginal medföljs.Orginal plastkitt medföljsSvart sadel överdrag medföljsHasplåt och kylarkydd påVärsting bestyckning Manuelboken följs med och några packningar till motornHojen är väldigt bra skick, tar hand om den som om den vore mitt eget barn.Billigast i Sverige med tanke på hur fräsch hojen är och vad som är på.Ursäkta för dåliga bilderPRUTAT OCH KLART