Allt till salu inom "basenji"

Sortering:
The Basenji Revelation
Butik

The Basenji Revelation

220 kr
NYTT Bokus
Dachshunds and Doggerel
Butik

Dachshunds and Doggerel

119 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Kristianstad

Liten hanvalp söker hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Mitt namn är Boss och jag är en glad och sprallig valp på 9 veckor. Jag är en blandning mellan griffonbasset/basenji men ser ut som en dans/svensk gårdshund i nuläget. Jag är 90% rumsren, vacc, vet.bet och chippad. Jag är van vid barn och katter och jag älskar att busa med andra hundar som är i min storlek för dom större hundarna skrämmer mig lite. Jag kommer i vuxen ålder vara ca 40cm mankhöjd och väga ca 15kg. Låter jag som en liten sötnos som skulle passa i er familj så tveka inte att höra av er till min matte/husse Pris: 4000kr
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalmar

Jättemysig liten blandrastik 11 veckor

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Frida är den mysigaste och keligaste valpen som finns. Hon bara njuter och myser då man håller på med henne. Hon är nästan rumsren. Hon är van vid katter och andra hundar. Frida blir ca 35 cm hög och kommer nog ligga på ca 7 kilo som vuxen. Hennes pappa är en Powder Puff Hennes mamma är en Basenji/Jack Russel Båda föräldrarna äger jag och dom får du träffa om du kommer hit. Fanta har fått sin första spruta och hon är vet.besiktad utan anmärkning. Hon är chipmärkt och försäkrad.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kalmar

Underbara Blandrasvalpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Tikar, kommer bli långhåriga och vara runt 30-35 cm höga och väga ca 6 kilo. Blandning av Powder Puff/Basenji/Jack Russel. Valparna har gått kvar hos mig som är uppfödare till dom. Jag har båda föräldrarna som du får träffa vid besök. Givetvis är dom vaccinerade 2 gånger, försäkrade, chipmärkta och besiktad. Vana vid andra hundar och katter. Rumsrena och vana att åka bil. Koppelvana. På filmen har dom fått på sig sina halsband för första gången, som Frida tycker kliar så mycket.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Basenji pojke mycket fin stamtavla 6 månader

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej, jag har en basenji som måste säljas akut pågrund av allergi .. Han har fin stamtavla och mycket bra sinne han gillar barn .. När jag är ute med honom får jag ofta mycket beröm för honom . Han kommer bra överens med andra hundar . Jag vill hans bästa och hoppas att han får ett fint hem där han får mycket kärlek . Vid flytt medföljer hundsäng,shampoo , balsam , hund kam, klo klippare och lite leksaker .. För att få veta mer och träffa denna underbara pojke ring mig gärna på nr 0769419408.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävle

Basenjivalpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tre basenjivalpar (en tik, två hanar) födda 10-01-13 säljes för 12.000 kr/valp. Leveransklara 7/3. Pappa: Senjabi My Sweet Desire Mamma: Senjisfinx Lucilia Båda föräldrarna har fint temperament och har inga ärftliga sjukdomar enligt dna-test Valparna är veterinärbesiktigade, vaccinerade, chipmärkta, ögonlysta och avmaskade. Valparna innehar dolda-fel-försäkring och är registrerade i SKK (har stamtavla). Om rasen: Basenjirasen härstammar från Afrika och kallas även "the barkless dog" då den inte skäller. Basenji är ovanligt vackra hundar med stor personlighet och härlig energi.
12 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj