Till salu inom

"omplacering basenji säljes"

Helsingborg
Idag

Sibirian Husky/Omplacering

14 000 kr
Blocket.se
Sollentuna
Igår

Omplacering

150 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Omplacering 2 kaniner

300 kr
Blocket.se
Borås
2 dagar

Omplacering söker nytt hem

12 000 kr
Blocket.se
Sigtuna
Igår

Omplacering av hundvalpen Enzo

15 000 kr
Blocket.se
Örebro
Igår

Omplacering

200 kr
Blocket.se
Skövde
Igår

Kastrerade kaniner

1 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Leksand

Basenji hane

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
En fin basenjikille söker ett hem. Han är född 2010-12-06. Han är ingen omplacering utan en valp som är kvar. Han är en helt underbar go kille som nu är 6 månader. Kärleksfull och tillgiven och vill gärna vara där man är. Han bor nu med sin mamma och pappa och syster, så han är van vid att bo med andra hundar, har därför aldrig varit ensam någongång. Därför är det bra om det finns en hundkompis eller att någon är hemma på dagarna. Så får man jobba på ensamhetsträningen. Han är hittils lätt att ha lös och kommer på inkallning, kan sitt o ligg. För mera information om Mellow och om rasen basenji finns på min hemsida. Mellow finns under valpar 2010. www.123minsida.se/jamila Mellow är doldafelförsäkrad och försäkrad i folksam, han är oxå chippad,reggad i skk och ögonlyst utan anmärkning. Vid leverans kommer han att vetrinärbesiktigad på nytt.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Basenji hane omplacering

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Wild Pearl's Bounty Of Rafhael - Fyller 1 år den 27/12, söker ett nytt hem. Bounty är en jätte go kille, lekfull och nyfiken. Han älskar promenader i vått och torrt. (Jag tror han skulle vara duktig på lure coursing.) Jag personligen kan inte ha kvar honom då jag har behållt hans bror plus att jag har både hans mor och mormor. Vill ni veta mer så hör av er på antingen mail eller telefon. (Jag jobbar natt, så svarar jag inte på telefon så skicka ett sms så ringer jag upp senare.) Med vänliga hälsningar Tuija
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Kävlinge

3 årig basenji hane + basenji tikvalp

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Basenjihane säljes med avelsrätt. Geno är 3 år. De andra hundarna stjäler Genos mat hela tiden vilket gör att han lätt tappar vikten. Han behöver komma till en lugn miljö. Han är väldigt kelsjuk och vill vara nära. Han gillar inte andra vuxna hanhundar med tikar går bra. Han är en mysig och underbar hund! Vi vill gärna att han kommer till någon som har tid med honom. Pris 6.000 kr. Basenji tikvalp född 2012-12-15. Jag söker halvfodervärd till henne då hennes pris är också 6.000 kr. Ni får gärna bo nära mig, ca 5-6 mil från Kävlinge. Om intresse, hör gärna av er. Besök gärna min informationsrikt hemsida! www.wazin.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Leksand

Basenji

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En 7 månaders basenji kille som heter Mellow söker ett eget hem att flytta till. Han är ingen omplacering utan en valp som blivit kvar. Han är en underbar basenjikille, social, går bra ihop med andra hundar ( ännu så länge) Van att gå lös i skogen, lätt att lära saker. Kan visa lite basenji humör om det gäller ben eller sovplats eller mat man tjyvat, men inget som jag tycker är nåt problem. Mellow är van att vara ensam hemma med dom andra hundarna, det går bra. Tyvärr så har han aldrig varit ensamhemma utan hundkompis. Eventuellt söker jag oxå ett hem till min basenjitik Melona 7 månader, jag har tänkt ha henne kvar men vet inte riktit om tiden räcker till ( jag har mamma och pappa här hemma) till så många hundar jusst nu. Melona är en liten basenji tjej som är ganska enkel att ha att göra med. Hundarna är: skk-reggade dolda fel försäkrad vaccinerade, chippade, vet.bes försäkrade i folksam ögonlysta utan anmärkning Mer info finns på min hemsida www.123minsida.se/jamila där finns oxå info om pappa: Senjisfinx Melkisedek " Mexx" och mamma Light-my-fire " Chili"
6 500 kr
Blocket.se

Omplacering 10,5 årig basenji

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Vi behöver hitta nytt hem till vår basenji Safran. En variant är omplacering och vi kan vara hundvakter då och då. Alternativt någon form av delad vårdnad. Viktigast att Safran får det bra, därför är vi öppna för olika lösningar, även ett nytt hem långt från Stockholm, där vi bor. Orsaken är ändrade livsförhållanden, bl a ekonomiska; kommande resor, som gör det praktiskt omöjligt för oss att ha Safran hela tiden. Safran är en 10 årig kastrerad hane (född nov -03). Väldigt behaglig, lugn och själfullt mogen. Han kan vara ensam flera timmar, men behöver lite invänjning med det på nytt ställe. Han går ihop med de flesta hundar, absolut inte alla, inte alla katter och vi ser helst att han kommer till ett hem utan småbarn. Även om Safran fungerar utmärkt med barn och dessutom har hög tolerans för stoj och oljud (fyrverkerier skrämmer honom inte). Han blev biten av en större hund i våras (helt oprovocerat), det tycks inte påverkat honom alls mentalt (verkar m a o inte ha stora anlag för att bli traumatiserad, dvs han är cool). Fysiskt har han också återhämtat sig. Pälsen på ena sidan har däremot inte vuxit ut än. Safran är lätt att resa kommunalt med, nya sammanhang och nya människor är inga problem. Han är van att gå i såväl stadsmiljö som i skogen. Han är envis/egensinnig som alla basenjis (dvs har ett katt-likt temperament), men inte dominant. Vacc, chippad, reg hos SKK. Pris vid omplacering: 1000 kr el enl ö-kom (viktigast är rätt hem). Han finns i Björkhagen, Stockholm. Intresserade får hälsa på oss, vi vill hälsa på samt ha referenser. Vi vill ha fortsatt kontakt med ev nytt hem. För mer info ring eller maila mig, Maria Sollerman: 070 4970710 / ultra.mariasmail@gmail.com
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj