Allt till salu inom "emmaljunga reservdelar"

Sortering:
Solna
Idag

Emmaljunga NXT60 med många...

5 000 kr
Blocket.se
Uppsala
Idag

Emmaljunga NXT60F

5 300 kr
Blocket.se
Håbo
Idag

ABB Robot IRB 140M M2000 S4C+

Blocket.se
Danderyd
Idag

Glaslagningskit Glasweld Zo...

11 000 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
Idag

Fogelsta FS1425 med Nätgrin...

15 990 kr
Blocket.se
Butik Östersund
Idag

Vedprocessor med kraft & sn...

93 625 kr
Blocket.se
Butik Östersund
Idag

MAXAD vedprocessor PRO.V2

93 625 kr
Blocket.se
Idag

Fostex Multitracker 280

1 000 kr
Blocket.se
Ljusdal
Idag

Rallybil Golf 3 16v

395 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Kalmar

Barnvagn, Emmaljunga Duo combi/sportvagn -06

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
En sittvagn med tillhörande bärbar hårdlift som passar till barnet när det är riktigt litet. Hårdliften fungerar också som resesäng den första tiden. Vagnen har lufthjul och färgen är svart/silver/orange. Vagnen har broms både fram och bak (bromsarna är bytta på en sida). Handtaget är steglöst ställbart. Se nedan vad som medföljer. - Hårdliften har överdrag och separat suflett - Regnskydd (original) - Överdrag till sittvagnen - Sele (delar av den är bytta, reservdelarna medföljer) - Underkorgen är bytt hösten/vintern 2010 - Parasoll Emmaljunga (marin/silver) - Hjulskydd, babytravel - Emmaljunga ståbräda, band för uppfällning medföljer - Manualer.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Emmaljunga Edge Duo Combi 2009

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Igår
Använd till 1 barn och inköpt sommaren 2009. Liggdel obetydligt använd. Som ny. Ingår vindskydd (både ligg- och sittdel), hjulskydd samt parasoll. I suffletten finns även inbyggt insektsnät. Denna barnvagn har varit kanon. Man kan lasta mycket tyngre och mer under vagnen än konkurrenter. Inga problem att köra i exempelvis köpcentrum och de stora hjulen gör att den rullar väldigt bra på både stigar och i snö. Svensktillverkad innebär att det är lätt att få tag i reservdelar om det skulle behövas. Kvitto finns Nypris var 8000 kr Mer info: http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Hitta_din_modell/Edge_Duo_Combi-21.html
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Baby skydd Emmaljunga

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Baby skydd Emmaljunga. Inköpt på Babyproffsen -09. Använd till 2 barn. Med adapter passande till Emmaljunga barnvagnar. Mycket händigt att bara lyfta över babyn till barnvagns chassit och klicka dit det utan att behöva lyfta ur barnet. Själva stolen har en defekt. Inget som påverkar säkerheten, den har heller ej varit med om en olycka. det är en liten klipps som saknas på baksidan av stolen. Går att köpa en reservdel på babyproffsen för en 50 lapp.
300 kr
Blocket.se

Emmaljunga scooter

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Emmaljunga scooter 09 säljes. LÄS HELA ANNONSEN! Chassi och hjul, orginal däcken se bild 2 medföljer, är i bra skick men det finns fläckar på tyget på ryggstödet som kan vara mögel! Se bild 4 Sufletten ser bra ut där har jag inte hittat några fläckar. Kanske behöver någon reservdelar till sin trasiga vagn hemma? Skickas ej Styckas ej Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Svalöv

Emmaljunga syskonvagn / tvillingvagn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer en blå Emmaljunga syskonvagn med Liggdel, myggnät och en vinterpåse och extra hjul. Handtaget går att höja och sänka och sittdelen är vändbar så barnen kan sitta mot den som kör eller framåt. En del av ena bältet är trasig (skickar med en reservdel),men det går att sätta fast liggdelen ändå. Har mer bilder kan mailas. Vagnen är fin och är lätt att köra. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
850 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj