Quantcast
Till salu inom: ”

emmaljunga reservdelar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En sittvagn med tillhörande bärbar hårdlift som passar till barnet när det är riktigt litet. Hårdliften fungerar också som resesäng den första tiden. Vagnen har lufthjul och färgen är svart/silver/orange. Vagnen har broms både fram och bak (bromsarna är bytta på en sida). Handtaget är steglöst ställbart. Se nedan vad som medföljer. - Hårdliften har överdrag och separat suflett - Regnskydd (original) - Överdrag till sittvagnen - Sele (delar av den är bytta, reservdelarna medföljer) - Underkorgen är bytt hösten/vintern 2010 - Parasoll Emmaljunga (marin/silver) - Hjulskydd, babytravel - Emmaljunga ståbräda, band för uppfällning medföljer - Manualer.
Emmaljunga scooter 09 säljes. LÄS HELA ANNONSEN! Chassi och hjul, orginal däcken se bild 2 medföljer, är i bra skick men det finns fläckar på tyget på ryggstödet som kan vara mögel! Se bild 4 Sufletten ser bra ut där har jag inte hittat några fläckar. Kanske behöver någon reservdelar till sin trasiga vagn hemma? Skickas ej Styckas ej Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en blå Emmaljunga syskonvagn med Liggdel, myggnät och en vinterpåse och extra hjul. Handtaget går att höja och sänka och sittdelen är vändbar så barnen kan sitta mot den som kör eller framåt. En del av ena bältet är trasig (skickar med en reservdel),men det går att sätta fast liggdelen ändå. Har mer bilder kan mailas. Vagnen är fin och är lätt att köra. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.