Quantcast
Till salu inom

"emmaljunga reservdelar säljes"

Borås
Idag

Xbox one spel assassins cre...

500 kr
Citiboard
Karlstad
Igår

Emmaljunga dubble viking 73...

5 000 kr
Blocket.se
Helsingborg
Igår

Honda VFR 750F

25 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
Idag

Emmaljunga double viking 735

8 000 kr
Blocket.se
Kramfors
Idag

Skidoo TNT 440 GDS eller re...

3 000 kr
Blocket.se
Östersund
Idag

Svartqvarna

20 000 kr
Blocket.se
Butik Sundsvall
Igår

Hella baklykta med knopp ti...

Blocket.se
Helsingborg
Igår

Ambassadeur 5601jb

1 400 kr
Blocket.se
Haninge
Igår

Emmaljunga nitro city

800 kr
Blocket.se
Kungsbacka
8 dagar

Emmaljunga NXT60 Flat

5 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Kalmar

Barnvagn, Emmaljunga Duo combi/sportvagn -06

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
En sittvagn med tillhörande bärbar hårdlift som passar till barnet när det är riktigt litet. Hårdliften fungerar också som resesäng den första tiden. Vagnen har lufthjul och färgen är svart/silver/orange. Vagnen har broms både fram och bak (bromsarna är bytta på en sida). Handtaget är steglöst ställbart. Se nedan vad som medföljer. - Hårdliften har överdrag och separat suflett - Regnskydd (original) - Överdrag till sittvagnen - Sele (delar av den är bytta, reservdelarna medföljer) - Underkorgen är bytt hösten/vintern 2010 - Parasoll Emmaljunga (marin/silver) - Hjulskydd, babytravel - Emmaljunga ståbräda, band för uppfällning medföljer - Manualer.
2 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Stockholm

Emmaljunga Edge Duo Combi 2009

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Använd till 1 barn och inköpt sommaren 2009. Liggdel obetydligt använd. Som ny. Ingår vindskydd (både ligg- och sittdel), hjulskydd samt parasoll. I suffletten finns även inbyggt insektsnät. Denna barnvagn har varit kanon. Man kan lasta mycket tyngre och mer under vagnen än konkurrenter. Inga problem att köra i exempelvis köpcentrum och de stora hjulen gör att den rullar väldigt bra på både stigar och i snö. Svensktillverkad innebär att det är lätt att få tag i reservdelar om det skulle behövas. Kvitto finns Nypris var 8000 kr Mer info: http://www.emmaljunga.com/se/Barnvagnar/Hitta_din_modell/Edge_Duo_Combi-21.html
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

Baby skydd Emmaljunga

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Baby skydd Emmaljunga. Inköpt på Babyproffsen -09. Använd till 2 barn. Med adapter passande till Emmaljunga barnvagnar. Mycket händigt att bara lyfta över babyn till barnvagns chassit och klicka dit det utan att behöva lyfta ur barnet. Själva stolen har en defekt. Inget som påverkar säkerheten, den har heller ej varit med om en olycka. det är en liten klipps som saknas på baksidan av stolen. Går att köpa en reservdel på babyproffsen för en 50 lapp.
300 kr
Blocket.se

Emmaljunga scooter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Emmaljunga scooter 09 säljes. LÄS HELA ANNONSEN! Chassi och hjul, orginal däcken se bild 2 medföljer, är i bra skick men det finns fläckar på tyget på ryggstödet som kan vara mögel! Se bild 4 Sufletten ser bra ut där har jag inte hittat några fläckar. Kanske behöver någon reservdelar till sin trasiga vagn hemma? Skickas ej Styckas ej Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Svalöv

Emmaljunga syskonvagn / tvillingvagn

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer en blå Emmaljunga syskonvagn med Liggdel, myggnät och en vinterpåse och extra hjul. Handtaget går att höja och sänka och sittdelen är vändbar så barnen kan sitta mot den som kör eller framåt. En del av ena bältet är trasig (skickar med en reservdel),men det går att sätta fast liggdelen ändå. Har mer bilder kan mailas. Vagnen är fin och är lätt att köra. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
850 kr
Blocket.se