Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad rullstol för vuxna säljes

Nattfrost
F

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Munken & Kulan är 2 busiga men snälla killar som går i trean. Dessa skivor är vår största säljsuccé och många har berättat om hur en lång och tråkig bilresa förvandlats till ett rent nöje i sällskap med de fromma busfröna och deras upptåg. Varje CD med Munken & Kulan innehåller 2 berättelser på ca 20 min vardera och de är lika roliga för såväl vuxna som barn. Här finns ofta en bibelberättelse, och det roliga är när pojkarna omsätter det de lärt sig i sin egen vardag. Vi rekommenderar skivorna från 5 års ålder och uppåt.
ARMBIKE armdrivna cyklar. Cyklarna drivs framåt när man drar styret mot sig och frihjular när man skjuter styret från sig (typ roddrörelse). Cykeln kan även köras med en arm med hjälp av enhands styret. Styret kan hållas stilla när som helst under cyklingens gång. Sittande i sin egen rullstol kan man koppla till/från cykeln. Armbiken finns som 3hjuliga armdrivna cyklar för barn 12” upp till vuxen cyklar 28” och Kittet som kopplas till rullstolen.
Hej, Jag har en rullstol från Etac Artikel nr 13200107. Se fakta här i tabellerna http://www.etac.se/se/produkter/vuxen/rullstol/next/matt-och-vikt/ Rullstolen är obetydligt använd. Slumpas bort eftersom vi har inget behov av den längre. Bara den anatomiska sittkudden som ligger i kostade ny ca kr 2000. Rullstolen var väldigt dyr den också. Priset är inklusive rullstol och dyna VSA. Mvh Anders Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Volvo S40 1.8 F Kan även köras på etanol. Besiktigad och skattad. Full servicebok. Nytt batteri. Cd Klimatanl. Elhissar fram och bak Krockkuddar SoV däck Ja...kommer inte på mer. Allt fungerar som det ska. Har använts av två vuxna. Det är en Pärla!! Säljes pga att vi behöver en bil med automat växel då min man hamnat i rullstol. Fler bilder skickas vid intresse. Välkommen att ringa eller maila.
En turist vagn mes sittdynor.12 vuxna passagerare samt kuskbock för två.Anpassad för en o två hästar. Tillhörande ramp för rullstol. I mycket gott skick. Pris 20000 Sek inkl.moms En wagonette (bröllopsvagn) för två passagerare,samt kuskbock för två. Anpassad för en eller två hästar. Obetydligt använd. Pris 25000 Sek inkl.moms. Båda vagnarna finns för beskådande norr om Stockholm(Brottby-Vallentuna området) . Om företaget Hästverksamheten nu nedlagd. Sysslar nu enbart med sjukvård.