Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha pt-100 stämapparat till piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano malmsjö

Norrtälje
Piano

Linköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

YAMAHA CLAVINOVA CLP 153 SG Felfritt i perfekt skick Fantastiskt nybörjarinstrument men ett kvalitetspiano även lämpligt för erfarna musiker som vill ha ett piano som är lätt att flytta och inte kräver något underhåll Egenskaper: Hi-Resolution Yamaha Clavinova CLP 153 SG har en Advanced Wave minnesgenerering av ljud. AE tangentbord: Tangentbordet ger en fast men följsam respons efterfrågad av professionell pianister. Dess utformning är helt enligt samma principer som på en akustisk flygel. Dual mode: Dual mode gör att du kan stapla upp 2 röster och spela upp dem unisont. Prestanda minne: Omedelbar tryckknapp för inspelning och uppspelning finns till hands. Clavinova Tone: Yamahas unika Clavinova Tone utvecklades av de bästa ljuddesigners i Europa och Amerika för att ge dig en ny och otroligt emotionell instrumental klang. Manual medföljer.
Yamaha P-80 Stagepiano. Ett bra alternativ för livemusiker, nybörjare eller student som flyttar ofta. Pianot har en vacker naturlig ton och KÄNNS som ett riktigt piano(vägda tangenter) vilket är tekniskt viktigt både för nybörjare eller verksamma musiker. Använd med högtalare / lurar hemma eller live in i ett PA. På köpet får också med ett bra case, stativ och notställ. Jag har varit rädd om sakerna så de är i fint skick! Teknisk spec: - 88 vägda tangenter - 24 ljud - 4 reverb - 4 digitala effekter - 3 olika anslagskurvor - Transponering - Metronom - 2-spårs sequencer - MIDI in/ut - Sustainpedal - 2 Line-utgångar - 2 hörlursutgångar Pianot finns i Norrbotten men kan fraktas med bussgods eller om man kan vänta så åker jag till Sthlm rätt ofta.
Det här är ett fantastiskt piano som tillverkades i början av 80-talet. Inköpt på Östmans musikaffär i Örnsköldsvik 1983 och kostade då 12.000kr, vilket idag skulle motsvara över 30 000kr. Serienummer: D3694418 Polerad Mahogney M5J är i hög kvalite och tillverkades i Yamahas Japanska fabrik, till skillnad från dagens B1 som tillverkas i indonesisk fabrik. Detta är ett utmärkt piano för både nybörjare och duktiga pianister. Pris 18000kr, går att diskutera vid snabb affär :)
Yamaha CP 33 mycket fint skick, endast använts hemma. Ett mycket bra piano från yamahas proffsserie. 5500:- Yamaha Motif ES Rack troligen bland de bästa ljuden man kan kan köpa för dessa småpengar. Levereras i hardcase med lock till fram och baksida utifall du vill ha den med på en spelning. Nyskick. 4000:- Kawai K1 80 talssynth, har endast använts som midikeyboard men innehåller säkert en massa 80 tals ljud som bara vissa kan älska. Mycket fint kosmetiskt skick. 500:- Yamaha Cs1x Fantastisk synth med mycket bra ljud, inkl manualer. 1500:- Casio XW-P1 använd ett par timmar max då jag har alldeles för många synthar. Mycket bra orglar och synthljud. Levereras i originalkartong. Helt i nyskick 3200:- Har även en Yamaha DSR 1000 för dig som älskar lo-fi 80 talsljud. Kostade 7000:- nu 500:- Syntharna finns för provspelning i Ljusdal. Frakt får vi lösa om de ska skickas alt om det inte är för stora avstånd mötas någonstans.
På grund av tidsbrist säljer jag mitt piano keyboard. I stort sett nytt inga repor eller märke på den. Den kostade ny 8400 kr jag säljer den för 2500 kr 88 tangenters Graded Hammer Standard (GHS) vägd klaviatur. Otroligt naturtrogna Live!, Cool! och Sweet! ljud som inkluderar DSP Easy Song Arranger funktion och Performance Assistant Technology USB anslutning för enkel lagring och uppspelning av musikdata Gå in på yamahas sida www.yamaha.se sustain pedal ingår