Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha u1 piano säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Piano

Järfälla
Vackert piano

Ulricehamn

Tidigare annonser till salu

Tillfälle att köpa ett full höjds konsertpiano av märket Young Chang. Det liknar Yamaha i klang och kvalitet men ligger i prisklassen strax nedom. Modellen är 131 cm och motsvarar Yamahas U1 modell. Högblank svartpolerad mahogny i gott skick. Pianot är nyligen genomgånget och renoverat hos Hjorts piano och är precis nystämt. Det är i skick som nytt vad gäller mekanik. Tillverkningsår 1980. Det finns lite skavanker i framkant och nedtill på ena foten men överlag i mycket gott skick enligt bilderna.
Säljer mitt superfina piano. Det är ett Japantillverkat Yamaha U1 med serienummer 6002543. Inköpt nytt på Stockholms Musikvaruhus Arrenius piano AB i juli 2004 för 79000:- Behov av att stämmas då det inte är gjort sen flytt under 2013. Några "städrepor" i lacken men inget som går igenom. Vår lägenhet är just nu under totalrenovering och jag har ingen möjlighet att ta en egen bild på hela pianot förrän i vecka 14.
Mycket fint Yamaha piano modell U1 tillverkat 1994. Svart högblank polyester. Renoverat, nyskick, 3 års garanti. Fri hemkörning inom Uppsala/Stockholm. 1st pianostämning efter leverans ingår. Om företaget Pianofabriken Nylund & Son. Pianon & Flyglar i Uppsala sedan 1906. Med över 100 år i branschen är vi ett av Sveriges äldsta pianoföretag. Våra tekniker är examinerade och finns även representerade i SPTF (Sverigens pianostämmare och tekniker förening), vilket är Din garanti för professionellt utförda arbeten. Besök gärna vår hemsida: www.nylund-son.se