Allt till salu inom "belgisk vallhund"

Sortering:
belgisk vallhund
Nässjö
4 dagar

belgisk vallhund Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djurskötare  ·  Stockholm

Hundvakt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vår pigga och busiga hund, Shivo, behöver någon som kan ta hand om honom 3 - 4 dagar i veckan, så snart som möjligt. Shivo är en Tervueren (belgisk vallhund) som älskar att vara ute och springa och busa. Mycket social och fungerar bra med andra hundar och människor. Kastrerad. Du måste vara hundvan. Det är bra om du bor i Älta, Tyresö eller Haninge. Mejla gärna och berätta lite om dig själv om du är intresserad.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerbottens län

Treårig Tervueren hane (Belgisk vallhund)

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Ace-Ablaze Wakka, född 20090122, en hanhund av rasen Belgisk vallhund/Tervueren säljes. Registrerad både i SKK och Jordbruksverkets register. En trevlig, sällskaplig och lugn hund som önskar komma till ett nytt hem där han erbjuds god hundhållning och ett aktivt liv. Fungerar mycket bra tillsammans med både barn och andra djur i familjen. För mer information kontakta nuvarande ägare/uppfödare (073-0383852 eller 0914-70012). Obs! Hunden och ev. ny ägare måste ses personligen innan köp genomförs .
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Fodervärd

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi söker en fodervärd på deltid till vår underbara Tervueren (belgisk vallhund) som är 5 år. Shivo är en mycket social och snäll, pigg och lekfull. Älskar långa promenader, leka, träning och att mysa. Lättlärd och tycker om att lära sig nya saker. Han är en utmärkt familjehund och det är bra om du/ni bor nära naturen (ej i stan eftersom han inte gillar bilar). Det är viktigt att du/ni har viss hundvana, men framför allt att du/ni tycker om djur och har tid för honom. Försäkringar och vaccinationer står vi för. Skriv och berätta om dig/er så hör vi av oss.
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Vimmerby

Fina valpar 75% BorderCollie 25% Bel.Vallhund

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
charmiga Valpar som är korsning, mamma är 100 % Border Collie och pappa till valparna är 50 % border collie och 50 % Belgisk Vallhund så valpar påminner väldigt mycket om renrasig Border Collie. Det finns i dagsläget 2 tikar och 6 hanar kvar. Dom är född den 31/10 och är leveransklara den 26/12 och då är dom regelbundet avmaskade och kloklippta, vaccinerade, vet.bes. och chippade. Vid bokning av valp erlägges 1500 kr. Finns bilder på var och en valp på vår hemsida :http://theasvalpar.123minsida.se/ Och ring sen gärna för mer info Valparna säljes EJ under 8 veckor
6 000 kr
Blocket.se

Söker fodervärd i 4 veckor

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Behöver hjälp av snäll och djur kär person som är intresserad att ta hand om vår Tessie som är en Groenendael (belgisk vallhund ) 14 år och lilla Bella som är en chihuahua på 5 år. Båda tjejerna är snälla och lättsamma. Söker hundvakt från 25/7 -24/8 då vi är bortresta. Gärna inom Bodens kommun, hundarna finns i Björns. Vi står för alla kostnader, foder, tugg ben, godis m.m. Ser helst att dom kommer till samma hem men inget krav, är du intresserad av en eller båda hör av dej för mer info. Endast seriösa svar!
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj