Quantcast
Till salu inom: ”

lapsk vallhund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Underbar blandras hane söker ett nytt hem. Deamon är 11 månader gammal och har mycket lek och arbetsvilja i sig. Han funkar bra med våra andra tikar och hanar här hemma. Han är blandning mellan lapsk vallhund, jämthund och alaska. Han är chippmärkt, vaccinerad och registrerad i jordbruksverket. Han kommer vara veterinär besiktigad innan han lämnar oss och det är aldrig äldre än 7 dagar gammalt. För mer information om honom kontakta oss. Endast seriösa svar tack på förhand!
På grund av arbetstider som inte främjar mina hundars välfärd söker jag en hundvakt/dagmatte till ca 1-3 dagar/vecka. Tiderna det gäller kan variera stort. Det jag vill ha hjälp med är sällskap, självklart promenad med om du så vill. Hundarna är en hane och en tik på 4 resp 1 år, lapska vallhundar båda två. Tiken är lite reserverad mot människor men de är båda snälla och okomplicerade. Maila för mer info.
Hej! Hundbur/utställnigsbur i bra skick säljes. Använd ett fåtal gånger under 5 månader. Buren är lätt att ställa undan, då ihopvikt är den inte högre än 5-6 cm. Märket Pluto Premium, köpt på Granngården för 700 SEK. Säljes nu för 450 SEK. Vi använde buren till vår lapska vallhund. Dimensioner på buren: H:60cm B:B0cm D:50cm Finnes även en barnmatstol av märket RuffKnuff. Stabil, i trä med justerbar höjd på sitsen. Lik TrippTrapp. 200 SEK.
Omplacering, Freja och Dansa, Lapska vallhundarLapsk vallhund, Dansa 10 år och hennes dotter Freja 7 år (75%lapsk) behöver hitta ett nytt lugnt hem på landet snarast (pg av att gården ska säljas och utlandsflytt) med mycket tid, frihet och utevistelse. Båda älskar alla människor och är mycket trevliga och friska. Hundarna är ganska självständiga damer som trivs med att vara ute större delen av dygnet. Katter jagas gärna och sorkar grävs upp :) Väl inhängnad tomt krävs! Är du en hundkunnig ensamstående friluftsmänniska på landet så blir dom ett underbart sällskap.
Hej! 4 små valpar födda 21 Maj och är leveransklara 16 Juli då de är 8v. Pappan är en Alaskan Husky och Mamman är LapskVallhund/Jämthund. Vid leverans är vi vet.besiktigade, vaccinerade, chippade och avmaskade. Bild1: Hane Bild2: Hane Bild3: Tik Vill du/ni tinga en valp läggs en handpenning på 500Kr och därefter vid hämtning av valpen betalar du/ni 5500kr. Endast seriösa gör sig besvärade. Ingen avbetalning. Skicka iväg ett mail vid intresse :)