Quantcast
Till salu inom: ”

omplacering belgisk vallhund malinois säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vi söker den perfekta platsen för vår lilla prinsessa. Hon är en 5 månader gammal Malinois valp (belgisk vallhund), renrassig men utan paper. Hon är en frisk, pigg och vacker liten flicka som kommer bara att flytta hemifrån om vi hittar den speciella platsen som kan erbjuda henne ett trevlig hem med mycket lek, långa promenader, möjligtvis träning och viktigast av allt - att vara en familjemedlem som kan komma med överallt. Hon är chippad, 2x vaccinerad, 2x veterinär besiktade, 5 gånger avmaskade samt med EU-Pass. Om du är intresserad så berätta gärna om dig/er själv och vad du/ni har att erbjuda för hem till henne.
Små underbara blandras valpar söker nya hem. Är en blandning av Rottweiler och Malinois ( Belgisk vallhund) båda föräldrarna är mycket trevliga och har stabila psyken. Levereras veterinär besiktigade, vaccinerade, chipmärkta och avmaskade, de är leveransklara till sina nya familjer den 8/11 och vi finns utanför Skurup. Vana vid barn, andra hundar. Valparna är mycket trygga, harmoniska, stabila och glada valpar. Kan tingad mot handpenning för 2000:- Pris 6500:- Endast seriösa köpare, det viktigaste är att finna bra hem till dessa bedårande valpar.
Belgisk vallhund/Malinois Jag kollar om intresse finns för dess hundar i Sverige. Hundar är ursprungligen från Bosnien. Det är 10 st valpar till salu. Hör av är om ni vill ha en sådan hund. Rasen är ursprungligen en vallhund, men är i dag en brukshund som passar till alla brukssportens grenar. Det är en mångsidig tjänstehund såväl som en utmärkt familjehund. Den passar bäst i en aktiv familj. Mankhöjd för hanar är ca 62 cm och tikar ca 58 cm. Vikt för hanar är ca 25?30 kg och tikar 20?25 kg. Mer info hittar ni på Google. Valparna säljs; veterinärbesiktade, vaccinerade, chippmärkta Låter detta intressant och Ni vill veta mer vänligen tag FÖRST kontakt via MAIL då jag inte alltid har möjlighet att svara i telefon. Renrasiga JA
Belgisk vallhund/ Malinois-tik för omedelbar omplacering. Thinice Entill S25223/2008 Född: 20080218 e: Lei-Anns Bosse u: Salambo Du Baiser Orageux Hon är osäker, reserverad och skarp bland nya människor, vilket gör att hon är svår att ha i sociala sammanhang. Detta visar sig bl.a. om någon okänd kommer på besök hemma eller om någon okänd kommer fram till henne. Då gör hon gör hon utfall. Raka motsatsen är hon men dem hon känner och accepterat. Med dem är hon mkt tillgiven, litar på och går att lita på till 100%. Hon är lättlärd, lydig, lyhörd och full av arbetsvilja. Innomhus tar hon det lugnt och snarare en riktig kelgris. Hon har bott med andra hundar i familjen tidigare, men passar kanske inte med alla. Hon är hunden för dig som lever ett aktivt friluftliv, gillar att motionera eller bara vara ute i skog och mark och ha en smart rolig kamrat med dig som lyssnar, är lydig följer och gör allt för dig. Samtidigt som du får leva med att denna kamrat helst av allt smyger upp i soffan hemma och vill gosa. Men det är inte hunden som du okomplicerat tar med dig bort eller har vänner som oväntat kommer på besök. Är SKK-reg, vaccinerad, friröntgad HD A/ED 0, mentalbeskriven, frisk och besiktigas. Omplaceras till rätt person, priset underordnat. Hör gärna av er på valfritt sätt för mer information.
Belgisk vallhund/ Malinois-tik för omedelbar omplacering. Thinice Entill S25223/2008 Född: 20080218 e: Lei-Anns Bosse u: Salambo Du Baiser Orageux Hon är osäker, reserverad och skarp bland nya människor, vilket gör att hon är svår att ha i sociala sammanhang. Detta visar sig bl.a. om någon okänd kommer på besök hemma eller om någon okänd kommer fram till henne. Då gör hon gör hon utfall. Raka motsatsen är hon men dem hon känner och accepterat. Med dem är hon mkt tillgiven, litar på och går att lita på till 100%. Hon är lättlärd, lydig, lyhörd och full av arbetsvilja. Innomhus tar hon det lugnt och snarare en riktig kelgris. Hon har bott med andra hundar i familjen tidigare, men passar kanske inte med alla. Hon är hunden för dig som lever ett aktivt friluftliv, gillar att motionera eller bara vara ute i skog och mark och ha en smart rolig kamrat med dig som lyssnar, är lydig följer och gör allt för dig. Samtidigt som du får leva med att denna kamrat helst av allt smyger upp i soffan hemma och vill gosa. Men det är inte hunden som du okomplicerat tar med dig bort eller har vänner som oväntat kommer på besök. Är SKK-reg, vaccinerad, friröntgad HD A/ED 0, mentalbeskriven, frisk och besiktigas. Omplaceras till rätt person. Hör gärna av er på valfritt sätt för mer information.