Allt till salu inom "bichon havanais blandras"

Sortering:
Hundvalpar
Oskarshamn
16 dagar

Hundvalpar Visa liknande

16 000 kr
Blocket.se
valpar blandras
Leksand
21 dagar

valpar blandras Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
blandras valp
Uppsala
30 dagar

blandras valp Visa liknande

7 500 kr
Blocket.se
Blandrasvalpar
Uppsala
1 månader

Blandrasvalpar Visa liknande

15 000 kr
Blocket.se
Havapoo
Götene
1 månader

Havapoo

35 000 kr
Blocket.se
Blandras
Uppsala
2 månader

Blandras Visa liknande

13 500 kr
Blocket.se
Underbar valp
Örnsköldsvik
2 månader

Underbar valp Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 3

Tidigare annonser till salu

Blandras tik

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Hej! Med sorg i hjärtat måste jag nu sälja min Bichon havanais/powder puff tik på 3 år, pågrund av ändrade familjeförhållanden. Hon är världens finaste och snällaste tös! Sprallig och glad. Hon kan vara skygg och skälla ut i början runt människor hon inte känner. Men det tar inte mer än en halvtimme innan hon är helt van! Van att bli klippt med trimmer, bada/klippa klorna på, avgudar att få åka bil. ca 9kg hundmat samt koppel och halsband ingår. En finare och roligare hund får ni leta efter! Ring vid intresse!. OBS Mailen är lånad
3 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Västerås

Hundrastare/Dogwalker

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Är i behov att hitta en ny lösning för mina tre hundar. Det jag behöver hjälp med är att rasta mina tre pojkar mitt på dagen. Två utav pojkarna är utav rasen Bichon Havanaise den tredje är en blandras Coton/Bichon Havanaise. Vi bor ute på landet mitt emellan Eskilstuna och Västerås i Rytterne, med skogen precis bakom huset, så tillgång till trevliga promenader finns. Är du intresserad så skicka mig ett mejl och berätta lite om dig själv, så kontaktar jag dig. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 234 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Blandras, bichon havanais/malteser 1,5 år

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Namn: Polly Ålder: 1,5 år ingår: Pass, hund mat, hund godis, koppel, hund ''säng'' som man kan bära upp och stänga, lite hund leksaker, borste (2 olika) Avmaskad, chip, vac. ingen stamtavla men är anmäld i hundmediciner. Det är en familjhund, älskar att sitta och bli kammad, helt vit och jätte snäll, vi säljer hunden för att vi har jobb och vår dotter har skola, så det är inget bra att den är hemma själv så mycket. hör av er isåfall ni vill köpa hunden!
8 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Älvdalen

Blandrasvalp

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej. Vi har en valp (en hane) kvar som letar nytt hem. Tiken (mamman) är blandras långhårig dvärgtax och hanen (pappan) renrasig bichon havanais. Han är född 9/7. lev i mitten på sept. Vaccinerad, id chippad, avmaskad, veterinär besiktad. Mycket sociala hund. för intresse el mer info så kontakta Mig bäst kvällstid på 0736383928. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uddevalla

Fin havanaiskille

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag heter Caspian och är 3 1/2 år! Blandras mellan Bichon havanais och Coton de tulear. Jag är en jätte duktig stadshund fast jag skäller gärna på andra hundar om dom skäller på mig. Jag vill absolut inte vara ensam på dagarna så jag behöver matte/husse hemma eller en hundkompis! (Det går säkert att träna bort med tid och rätt teknik) Min matte är ensamstående med en liten bebis och har svårt att hinna med oss båda.. Ringa är säkrast att göra innan 20 på kvällen för bebisen sover efter det. Annars maila gärna!
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj