Quantcast
Till salu inom: ”

bichon havanais blandras säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Med sorg i hjärtat måste jag nu sälja min Bichon havanais/powder puff tik på 3 år, pågrund av ändrade familjeförhållanden. Hon är världens finaste och snällaste tös! Sprallig och glad. Hon kan vara skygg och skälla ut i början runt människor hon inte känner. Men det tar inte mer än en halvtimme innan hon är helt van! Van att bli klippt med trimmer, bada/klippa klorna på, avgudar att få åka bil. ca 9kg hundmat samt koppel och halsband ingår. En finare och roligare hund får ni leta efter! Ring vid intresse!. OBS Mailen är lånad
Är i behov att hitta en ny lösning för mina tre hundar. Det jag behöver hjälp med är att rasta mina tre pojkar mitt på dagen. Två utav pojkarna är utav rasen Bichon Havanaise den tredje är en blandras Coton/Bichon Havanaise. Vi bor ute på landet mitt emellan Eskilstuna och Västerås i Rytterne, med skogen precis bakom huset, så tillgång till trevliga promenader finns. Är du intresserad så skicka mig ett mejl och berätta lite om dig själv, så kontaktar jag dig. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Namn: Polly Ålder: 1,5 år ingår: Pass, hund mat, hund godis, koppel, hund ''säng'' som man kan bära upp och stänga, lite hund leksaker, borste (2 olika) Avmaskad, chip, vac. ingen stamtavla men är anmäld i hundmediciner. Det är en familjhund, älskar att sitta och bli kammad, helt vit och jätte snäll, vi säljer hunden för att vi har jobb och vår dotter har skola, så det är inget bra att den är hemma själv så mycket. hör av er isåfall ni vill köpa hunden!
Hej. Vi har en valp (en hane) kvar som letar nytt hem. Tiken (mamman) är blandras långhårig dvärgtax och hanen (pappan) renrasig bichon havanais. Han är född 9/7. lev i mitten på sept. Vaccinerad, id chippad, avmaskad, veterinär besiktad. Mycket sociala hund. för intresse el mer info så kontakta Mig bäst kvällstid på 0736383928. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag heter Caspian och är 3 1/2 år! Blandras mellan Bichon havanais och Coton de tulear. Jag är en jätte duktig stadshund fast jag skäller gärna på andra hundar om dom skäller på mig. Jag vill absolut inte vara ensam på dagarna så jag behöver matte/husse hemma eller en hundkompis! (Det går säkert att träna bort med tid och rätt teknik) Min matte är ensamstående med en liten bebis och har svårt att hinna med oss båda.. Ringa är säkrast att göra innan 20 på kvällen för bebisen sover efter det. Annars maila gärna!