Allt till salu inom "bichon havanais omplacering"

Sortering:
Katt
Eslöv
Idag

Katt Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Valp söker hem
Landskrona
Idag

Valp söker hem Visa liknande

17 000 kr
Blocket.se
omplacering
Sundsvall
Idag

omplacering Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Bichon Havanais
Butik

Bichon Havanais

164 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Perstorp

Bichon Havanaise, omplacering

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Måste tyvärr omplacera min Bichon Havanaise tik då jag har blivit allergisk. Hon är åtta år gammal, snäll mot alla människor och hundar, men går inte ihop med andra tikar. Jag tror verkligen att hon kan omplaceras trots sin ålder. Hon är väldigt pigg och alert och har aldrig varit sjuk. Vill att hon kommer till någon som verkligen har tid att ta hand om henne och behandlar henne som en familjemedlem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Örebro

Bichon/havanais

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu har Svenska hundar en helt underbar liten tik till omplacering. Hon är en tik som älskar mycket gos i soffan. Alice är precis 2år fyllda. Snäll i all hantering.kan vara tillsammans med katter och barn utan problem. Jag vill att hon ska bo hos någon som redan har hundar. För mera info hör av er.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tumba

Glad tikvalp

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
En underbar ljuvlig liten valpflicka 6 mån till omplacering. Då jag inte kan ha kvar min lilla valp pga att min äldre tidigare hund här hemma inte accepterar henne. och det har blivit mera påtagligt nu ju äldre dom blir tillsammans. För alla parters skull då inte uppfödaren kan ta till baka valpen Så är det med stor sorg jag lägger ut denna annons. Jag måste tyvärr omplacera min lilla tikvalp som nu har hunnit blivit 6 mån.världens gulligaste och trevliga lilla valp En liten unik Bichon Frisé / Bichon Havanais blandning creme/vit i färgen och långhårig men man kan hålla den korthårig om man så önskar kräver kontinuerlig pälsvård. Allergi vänlig sällskapshund som inte hårar och fäller. vuxenvikt ca 4 kg mankhöjd ca 27 cm Hon är en mycket pigg ,glad nyfiken och alert tjej så som valpar ska vara. Sällskaplig och vänlig och mycket charmig hon är ett litet charmtroll så söt! Ingen problemhund snart rumsren säger till när hon vill gå ut med en stor jäsp och ett litet pipgnäll. Sover hela natten. Kan gå i koppel Lyssnar på sitt namn förstår sitt stanna osv. Hon är mycket lättlärd vill gärna vara alla till lags är aktiv med lek och bus. Men tycker även om att bli ompysslad och mysa och gosa. Hon älskar katter och äter sover busar med våra katter här hemma. Passar till gammal som ung barn familj och bo i stan på landet anpassad för agillity ,spår sök etc Skogspromenader mm. Kan vara ensam en stund när man går ut och handlar osv Hon är van vid socialiserad med människor alla förekommande ljud i ett hem van vid andra hundar och katter. Möte med andra hundar ute går också bra hon är en tuff trygg och stabil i sitt temperament och personlighet. Hon tar för sig och är inte rädd. Hon är vid 8 v ålder vetbesiktad utan anm. vaccinerad Chipmärkt Avmaskad Hon är även Registrerad i jordbruksverket Blandis liv och veterinärvårds försäkrad ägarbyte avtal skrivs Vill ni veta mer och är intresserad så skriv ett mail så hör jag av mig snarast hon kan flytta omgående
8 700 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Omplacering av Bilbo, snarast

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Vi är på jakt efter ett hem åt vår lille Bilbo. Han är en söt blandis: Mamma 50% JackRussel & 50% Tax-Affenpincher. Pappa 50% Bichon Havanais & 50% Chihuahua. Han ser ut som en lurvig tax. Han är född 4/3-2011. Han är en underbar hund, som vi skaffa för någon månad sedan, som kompis till vår 2åriga tik som var understimmulerad. Förra ägaren kunde inte ha honom kvar då hon började om sin utbildning.. Vi kan inte ha kvar honom då tiken då o då börjar bråka med honom om små saker, som tex godis, det blir inget allvarligt bråk, o Bilbo startar aldrig bråken, men det är tillräkligt för att vi ska oroa oss att vår lilla 10månaders son ska hamna mitt i. Han är supersnäll mot andra hundar och van vid barn. När folk går förbi med hundar så sitter han bara och tittar på dom. Han skulle trivas hos någon som har lite mer tid, då han hellst vill vara med där det händer saker. Han är inte så förtjust i att vara ensam hemma några längre stunder. han kan: sitt, ligg, vacker tass, vinka, give me five, stanna (lite halft), kontakt och varsegod. Han är jätte duktig att vänta innanför tröskeln när vi ska ut, tills han sett än i ögonen (kontakt) och väntar på ett varsegod. Han är en underbar hund, och han förtjänar ett riktigt bra hem, helst för resten av hans liv. Låter det intressant så hör gärna av er med mer info, så kan jag även skicka lite fler bilder. Bilbo bor i Skebobruk, men vi åker då o då ner till Stockholm. Vi vill helst att Bilbo ska få träffa er ett par gånger först, då det är han som ska gilla er. =) Priset kan diskuteras, då hemmet är viktigast. Om det är något ni undrar över så tveka inte att fråga.
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Täby

Fodervärd/omplacering

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Söker nu en fodervärd till mina underbara små killar. Som det ser ut nu så har jag inte tid för mina ögonstenar och tycker så otroligt synd om dem pga av detta. Det jag söker efter är någon/några med mycket tid och kärlek som vill ha killarna på ett foderavtal hos sig som så småningom eventuellt kan övergå till ett övertagande om allt fungerar. Under tiden skulle jag stå för mat, försäkring och veterinärkostnader. Bosse är en kastrerad Bichon Havanais som blir 3 år i september. Bosse är en försiktig hund men världens snällaste. Han går bra ihop med andra hundar men kan ibland vara lite rädd och försiktig mot stora hundar. Bosse älskar att gå ut på promenader men är lika nöjd när han får ligga hemma och bara mysa ner. Eddy är en liten blandis mellan Bichon frisé, Havanais och Dvärgpudel och han blev 2 år i maj. Eddy är väldigt framåt och älskar människor. Eddy är inte kastrerad och kan därför vara lite kaxig mot andra hundar. Eddy är otroligt social och vill jämt vara med och älskar när man myser med honom och kliar honom på magen. Då bägge killarna är uppvuxna med bara mig så är de inte vana vid småbarn. Ser helst därför att de inte kommer till ett hem med mindre barn. De är heller inte vana vid katter. Då killarna även är uppvuxna tillsammans så vill jag hemskt gärna att de får komma till samma hem och få fortsätta vara tillsammans. Mina hundar betyder allt för mig och mitt krav kommer vara att få ha dem ibland och träffa dem samt att de får komma till någon som verkligen, verkligen har tid för dem. Låter detta intressant så mejla mig, berätta vad du/ni skulle kunna erbjuda mina vovvar så berättar jag mer. Med Vänlig Hälsning Michelle
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj