Allt till salu inom "bichon havanais fodervärd"

Sortering:
Golden tik
Laholm
4 månader

Golden tik Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Svalöv

Fodervärd till allergivänlig tik. 2 år

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag måste tyvärr försöka få ut min tik på foder. Hon kommer inte överens med en av de andra tikarna och jag vill att hon blir ensamhund. Hon är en bl. av Bichon Frisé och Bichon havanais, men mest lik en Frisé. Just nu är hon klippt och kanske jag klippte henne för mycket, men det växer ju ut igen. :) Hon är van vid barn och är väldigt kelen av sig och tillgiven. Hon är rumsren. Chippad, vaccinerad och veterinärsbesiktigad. Ring för mer info...
500 kr
Blocket.se

Helvit Bichon havanaise tik 1,5 år

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hej, Vi har en liten tik till salu, hon är för liten för vår flock med stora hundar. Hon är vaccinerad, veterinärbesiktigad chippad. Hon är helvit men jag kan inte få upp bilden. Skicka sms så kan jag messa bilder. Hon är helt frisk, rumsren och inte skällig, brukar gå lös med henne. RING eller SMSA prutare, delbetalare eller fodervärdar undanbes. med vänlig hälsning.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Tumba

Bichon havanais valp söker fodervärd

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Lovande hanvalp Aco Tara´s Iron Butterfly, född 25/6 -13, röd-sobel Vet besiktad, chippad, fullvaccinerad, avmaskad, doldafel-försäkring, reg i SKK med stamtavla. Föräldrar hälsotestade och meriterade enl rasklubben. Pappan importhane från Tyskland. Söker en pälsvårdsintresserad (Gärna utställningsintresserad) HALVFODERVÄRD Hemsida: www.aco-taras.com Tfn: 08-530 354 36 Åsa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
7 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Uppsala

Bichon havanais

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Holly är en Bichon havanais 6 månader, en mycket mysig valp. Söker nu en fodervärd gärna i Uppsalatrakten, som vet vad det innebär att ha hund. En havanais lever länge och är en frisk ras, deras långa päls kräver mycket pälsvård samt dusch varannan vecka. Hon har naturligtvis stamtavla. När hon flyttar så har hon: - vaccinerats - avmaskats - chippats Allt enl. Skk regler och avtal Gå gärna in på min hemsida och titta mer på mina hundar. www.ängsviolenskennel.se Svarar helst på telefon då jag vill ha en personlig kontakt. Mvh Helen 073-645 82 44
1 000 kr
Blocket.se

Bichon Havanais valp med stamtavla

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Renrasig Bichon Havanais med stamtavla. Säljs av etablerad uppfödare med många års erfarenhet av rasen. Är vid leverans : Registrerad i Skk Id-märkt med chip, registrerat hos Jordbruksverket Vaccinerad Avmaskad Veterinärsbesiktad Dolda fel försäkrad En underbar kille med härliga färger. Leveransklar V.20 då han har fyllt 8 veckor. Ej avbetalning eller fodervärd av intresse för oss. Valpen finns i Bålsta.
13 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj