Allt till salu inom "bichon frise omplacering"

Sortering:
katt boy
Idag

katt boy Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Bichon Frise
Butik

Bichon Frise

169 kr
NYTT Bokus
Bichon frisé
Butik

Bichon frisé

202 kr
NYTT Bokus
Peggy and Me
Butik

Peggy and Me

197 kr
NYTT Bokus
Peggy and Me
Butik

Peggy and Me

120 kr
NYTT Bokus

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hässleholm

Omplacering av 2 bichoneer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Jag söker nu nytt hem till mina två bichon friseer, mor och dotter på 3 och 2 år. Bichon frise är en allergivänlig ras som inte fäller hår. Dom är väldigt lätta att ha att göra med då dom gärna försöker vara sin matte eller husse till lags. Barnvänliga och tåliga och bara glada av att träffa nya hundkompisar. Jag känner att jag inte har tid och möjlighet att ge dom det bästa och vad dom förtjänar, då jag har svårt att få ihop vardagen. Jag önskar kunna hitta ett nytt hem till dom två tillsammans med mycket kärlek och tid för dom. /madeleine
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Värmdö

Bichon frisè och Shih-thu söker omplacering

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Vi har två underbara hundar av raserna: Bichon frisè och Shih-thu. Vi är tvungna att på läkares inrådan omplacera dem båda pgr av astma och allergi hos våran yngsta dotter. Hundarna är mycket tillgivna och lekfulla. Hundarna går mycket väl tillsammans med andra barn. Vi har haft dem sedan de var små och dom är försäkrade genom Agria. Ludde och laban är två hanar i åldrarna fyra och tre år. Vi önskar i första hand hem för de båda i samma hem. De som är intresserade ska ha tid att ge dem både kärlek och uppmärksamhet. Hundarna har full dokumentation sedan de var valpar. Ett kärleksfullt hem är mer betydelsefullt en pengar.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Ängelholm

Bichon Frise omplacering

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Vi har en mindre uppfödning i hemmet och nu har vi har fått lilla söta Bella tillbaka. Bella är ett år. Bellas familj har tagit mycket väl hand om henne. Väluppfostrad, skötsam och jättefin. Valpkurs har hon också gått. Frisk och väldigt social. Vi har köpt henne tillbaka eftersom familjen inte klarade socialt med tider mm att ha kvar henne. Hon säljs till ett fint hem med intresserade för 6000 kronor. Hon är van med barn och andra hundar. Ring eller maila gärna om det är något Du undrar. Bella är registrerad i Svenska Kennel Klubben. Alla papper och pass är i ordning. Titta gärna in på hemsidan www.pitau.nu Ps. Valpar väntas inom kort
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sundsvall

Omplacering av liten blandras

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Jag måste mot all min vilja omplacera min lilla hund Skrållan. Jag har blivit allergisk och kan tyvärr inte ha kvar henne. Skrållan är en snart 4 år gammal blandras. Hon är Bichon frisé, Tibetansk Spaniel och Shih Tzu. Skrållan är en väldigt bortskämd liten hund som behöver någon med en fast hand som kan träna och ge henne mycket mera tid än vad jag har kunnat. Hon är väldigt gosig och sällskapssjuk. Är van vid att få vara i både säng och soffa och ligga i knä och vara nära. Hon är glad och sprallig och leker och tränar mer än gärna. Långa promenader är det bästa som finns. Men när hon är trött och vill vila så går hon gärna undan lite och då måste hon få sin tid. Det här är en skällig ras och det går inte att ta ur hunden. Hon går bra ihop med barn men jag skulle inte rekommendera småbarn då hon tycker att det blir jobbigt i längre stunder. Hon är van vid att åka bil och att träffa nya människor. Men det är inte alla hon accepterar på en gång. En instinkt som jag litar på. Jag skulle vilja att hon fick komma till någon med hus och gård då hon är van vid att bo så. Någon som är lugn och kan ge henne mycket tid. Hon kan vara ensam några timmar per dag men någon med heltidsjobb går bort. Skicka ett mail till mig och beskriv er själva och hur erat liv skulle se ut med Skrållan så kontaktar jag er om jag finner er intressant.
2 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Gävleborgs län

Hund

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej. Vi söker en omplacerings hund gärna en bichon shih tzu, Bichon frise, malteser eller en bolognese. Den ska kunna vara hemma själv i ungefär 5-6 timmar. Vi bor i lägenhet så att helst en som inte skäller så mycket. Vi kommer åka till Finland nu 1 Juni och kommer tillbaka typ 15 Juli så i såna fall så skulle vi inte kunna ta den förrän vi kommer tillbaka.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj