Allt till salu inom "bichon bolognese valpar"

Sortering:
Hundvalpar
Kiruna
Idag

Hundvalpar Visa liknande

18 000 kr
Blocket.se
Valpar på gång!
Kristianstad
8 dagar

Valpar på gång! Visa liknande

20 000 kr
Blocket.se
valpar
Helsingborg
2 månader

valpar Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Hudiksvall

Allergivänliga små bichon valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Två små han valpar Isak och Felix, nu 4 veckor. letar efter bra hem, att flytta till tidigast 28:e Oktober, då de fyllt 8ve. Valparna är mycket trygga, glada och sociala, efter trevliga och friska föräldrar av raserna bichonfrisé, coton de tuléar/ bolognese. Vid leverans kommer de att vara: Chippade, vaccinerade, avmaskade 3ggr, veterinärbesiktade, reg i jordbruksverket. Och vara försäkrade mot doldafel i 3år. De får mat, leksak, skötselråd och gosefilt (som luktar mamma och syskon) med sej. maila oss vid intresse, så berättar vi mer.
7 900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

Bichon frise (allergivänlig)

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej! Jag heter Julius och är 5 år gammal. Är en mycket lekfull och glad hane och fullt frisk. Har parats tidigare och fått så mycket som 4 valpar i en kull. Jag väger ca 5-6 kg och är 75% bichon och 25% bolognese. Ett stort plus är att jag inte fäller! :) I priset ingår naturligtvis omparning ifall tiken skulle gå tom. Kollar min mejl dagligen men det går också jättebra att ringa eller smsa ifall ni undrar över något. Skickar jättegärna fler bilder. Han är fluffigare nu än på visningsbilden.
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västervik

Bichon Havanaistik söker hane

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Söt och väldigt snäll Havanaistik söker lämplig hane - brådskande! Hon är en renrasig Bichon Havanais med stamtavla. Frisk och trevlig, drygt 2 år nu. Vi kan tänka oss en hane ur Bichon-familjen dvs, Bichon Frisé, Havanais eller Bolognese samt Malteser eller Coton-de-Tulear. Även en söt liten Cavalier King Charles pojke är intressant! Då kan vi få små Cavachon-valpar, helt oemotståndligt söta o fina valpar m allergivänlig päls! Hanen vi skulle para med har blivit sjuk, så det blev pinsamt nog bråttom, hon behöver paras inom närmsta dagarna. Vill undersöka möjligheten till en fin hane ändå, på inte alltför långt avstånd...kostnad för hanen enl ö.k.
1 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Nordmaling

Bichon havanais valpar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej! Vi har tre renrasiga Bichon valpar, två tikar och en hane. Tik: den med mest svart över ryggen & en fläck i pannan. Tik nr 2: valpen som ligger i mitten på ena bilden. Hane: vita fläckar på ryggen, ligger till höger på visningsbilden. Tiken och hanen är ögonlyst och patella undersökta. När du köper valp från oss medföljer detta: # Köpekontrakt. # Registreringsbeviset, Valpens namn, födelsedatum, registreringsnummer och valpens föräldrar. #Vaccinationsstämpel för första parvovaccineringen. # Veterinärintyg som inte får vara äldre än 1 vecka. # Matlista med vilket slags foder valpen har ätit fram till leveransen, vi lämnar även med 1 kg mat. # ID-märkt med chipmärkning. # En liten fäll som luktar mamma! # Doldafelförsäkring som gäller i 3 år. # Gåvomedlemskap i rasklubben BBHC, Bichon Bolognese & Havanais Club. Våra valpar levereras vid c:a 9-10 veckors ålder. De första 14 dagarna ska valpen och ni bara vara hemma! Tänk på att valpen blir vad du gör den till och den är INTE rumsren vid leverans!
11 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Stockholm

Bichon Bolognese, En valp kvar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! På grund av oseriösa köpare så har lilla Vilja blivit kvar hos oss. Hon är en social tjej som gärna leker med dig. Vilja och hennes syskon är födda 3/2 - 2012 Så utflygning blir första veckan i April. Valparna kommer att vara registrerade, vaccinerade och vetrinärsbesiktigade samt inneha stamtavla. Allt detta kommer att ske den 3/4 och därefter kan hon hämtas. Bichon Bolognese Bolognesen härstammar från en stad i Italien som heter Bologna, som den också fått sitt namn, Bolognesen, ifrån. Där var den mycket populär bland kungligheter och adligt folk. Trots att den i vårt land är relativt ny, första Bolognesen registrerades år 1988, så har Bolognesen anor redan från 1100-talet. Idag finns runt 84 bologneser i Sverige vilket gör den till en väldigt sällsynt ras. Till sättet beskrivs rasen som glad, tillgiven, livlig men ändå lugn. Den vaktar sin ägare, men är inte skällig, utan en relativt tyst hund. Den sägs vara en trogen hund som mer än gärna vill vara sin ägare till lags. Motionsbehovet är måttligt, den kräver inga milslånga promenader om dagen men det är såklart jätte kul att vara ute men undviker gärna vattenpölar. Rasen fäller inte hår, utan istället krävs en del pälsvård. Allergiker reagerar inte på Bologneses hår, sägs alltså att denna hund är en allergihund. Borstning varje dag plus bad ca varannan vecka, krävs för att pälsen ska hållas fin. Bolognesen har stora mörka ögon, och nos, trampdynor och klor brukar vara mörka eller helt genomskinliga. Höjd hane: 27-30 cm Höjd tik: 25-28 cm Vikt: 2,5 - 4 kg Vid tingning skall handpenning betalas på platsen och den betalas inte tillbaka vid ändring av köp. Hör av er om ni är intresserade, maila gärna så ringer jag upp när jag har tid. Vänliga hälsningar Birgitta och Yessica
10 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj