Quantcast
Till salu inom: ”

minicross 50cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SMC Buzz 50
F
Vänersborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, nu är det dags att sälja min dirtbike! Jag köpte den år 2010. Den är i mycket bra skick och kör underbart. Den säljes för att jag inte har tid att ta hand om den. Den är mycket lättskött och enkel att hanskas med. Förvarad i varmegarage året runt. Bränslet är oljeblandad bensin. Tyvär är en del som har gått sönder, Det är plastet som man startar dirtbiken med(OBS bild tillkommer). Orginalpris 1700 kr, Säljes för 700kr!
Yamaha PW 50 säljes. Röd och vit. MiniCross för nybörjaren ca 5 - 7 år. Bra bruksskick Motor 49 cc tvåtakt. Slitstark konstruktion, klassisk Yamaha En växel med slungkoppling, enkelt att köra. Broms fram och bak. Enkelt ställbar effekt 0-2,7 hk max. Underhållsfri kardanaxel. ca 1990 års modell Bra alternativ till Orion GT3 50 cc eller de tyngre 4takts Hondorna i klassen. Säljes för byte till den större crossen PW 80 Bensinsnål och nyttig leksak till barnen. Nypris 16900 kr och modellen tillverkas fortfarande. 4500 kr.
Säljer grabbens minicross eftersom han vuxit ifrån den, funkar men saknar tomgång, kan ibland vara kinkig att få igång (men grabben klarar det varje gång), defekt kickfjäder (kicken går inte tillbaka upp) vänster bromshandtag knäckt och ersatt tillfälligtvis av en gängad stång(syns på bilderna), årsmodellen är jag lite osäker på kan vara en -01(har köpt reservdelar till båda årsmodellerna som passat). Säljes eller bytes mot en större modell (65-80cc) Pris kan diskuteras på plats
Superfin minicross endast provkörd!! Pris 3 900:- Med helt nya ryggskydd benskydd, magskydd 4500:-
Fin 50cc Minicross . passar 4-6åring. Välskött.