Quantcast
Till salu inom: ”

bilsäng barn säljes

Böcker

Trelleborg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hadad mobler i Norrkoping Bra kvaliteter till bästa priser Barn bilsäng i blå färg med lampor Kvalitet: Turkiskt Pris: 3000 Madrass finns att köoa till i olika priser Fri hemkörning inom Norrkoping samt vi kan ordna leverans till hela Sverige Öppet tider: Mån-Fre 10-19 Lör 11-18 Sön 13-16 Vid frågor ring: 011-13 26 00 eller 0722-65 93 95
90*200 cm och 2,5 år gammal. Som syns på ena bilden är fästet till en av brädorna som håller botten trasigt. Om ett barn ska sova i sängen är det inga större problem för botten hålls på plats av fler brädor. Om en vuxen ska ligga i sängen bör brädan fästas, borde gå med ex vinkeljärn. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en fräck bilsäng med madrass . En perfekt säng för dom mindre barnen som vill ha en cool säng . Sängen är nedmonterad och är bara att hämta . Har fått fästa någon planka med nya skruvar men inget som syns. Har fått bygga om madrassen något då de är usa mått på madrassen så något bredare än en 90 säng o något kortare (ca 8-9 cm) än en vanlig säng.