Quantcast
Till salu inom: ”

bilsäng barn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Säljer vi våra sängar pga att barnen har vuxit och här måste göras om =) 1) en bilsäng med tillhörande sängbord/byrå i fint skick ca 1,5 år gammal. Madrass ingår EJ. Pris: 2500:- 2) en mörkbrun spällsäng ink madrass. går att ta bort ena sidan när barnet blir lite äldre. Pris: 600:- 3) en ljusbrun spjällsäng ink madrass. pris 300:- Till spjälsängarna har jag täcken, kuddar om man är intresserad av att köpa det.
Säng i mycket gott skick säljes. Höga kanter så den passar även mindre barn. Madrass ingår till den som vill. Fullstor säng 90*200 så det är bekvämt att sova med / läsa saga! Mått: 205 lång, 94 bred. Däcken bygger 7,6 cm på vardera sida utöver detta. Mycket stabil och gedigen säng. Jag har medvetet satt ett lågt pris eftersom vi ska göra om och vill bli av med den fort så jag går inte ned i pris och den som hämtar först får den! Nina
Hadad mobler i Norrkoping Bra kvaliteter till bästa priser Barn bilsäng i blå färg med lampor Kvalitet: Turkiskt Pris: 3000 Madrass finns att köoa till i olika priser Fri hemkörning inom Norrkoping samt vi kan ordna leverans till hela Sverige Öppet tider: Mån-Fre 10-19 Lör 11-18 Sön 13-16 Vid frågor ring: 011-13 26 00 eller 0722-65 93 95
90*200 cm och 2,5 år gammal. Som syns på ena bilden är fästet till en av brädorna som håller botten trasigt. Om ett barn ska sova i sängen är det inga större problem för botten hålls på plats av fler brädor. Om en vuxen ska ligga i sängen bör brädan fästas, borde gå med ex vinkeljärn. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en fräck bilsäng med madrass . En perfekt säng för dom mindre barnen som vill ha en cool säng . Sängen är nedmonterad och är bara att hämta . Har fått fästa någon planka med nya skruvar men inget som syns. Har fått bygga om madrassen något då de är usa mått på madrassen så något bredare än en 90 säng o något kortare (ca 8-9 cm) än en vanlig säng.