Quantcast
Till salu inom: ”

biltema cykel cruiser 26tum säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Biltemas populära glidarhoj, nu med Shimano 3-växlad navväxel och färganpassade skärmar. Ram: Stål Ramstorlek: 50 cm Framgaffel: Stel, stål Antal växlar: 3 Bakväxel: Shimano Nexus Växelväljare: Shimano, vrid Vevparti: Prowheel, alu Vevlager: CH-32 Styrlager: Stål Styre och stam: Kalloy, alu Framnav: KT, alu Baknav: KT navbroms Frambroms: V-broms Bakbroms: Fotbroms Kedja: KMC, stål Sadel: Biltema Fälg: Jalco, alu Däck: 26 x 2,125 Pedaler: Wellgo Vikt: 15 kg Övrigt: Skärmar, stöd, ringklocka använd ca 10 gånger har en buckla på bakskärmen.
Jag har en 26" cruiser cykel från biltema tillsalu. Har lackat om den så den har en snygg koppar färg istället för biltema blå som den va när jag köpte den. Har även satt på stänkskärmar (då detta inte är något som följer med orginal) Finns lite skrapmärken på styret då den har ett väldigt klent stöd, så tyvärr har den farit i backen några gånger. För övrigt en fin cykel. En mycket skön "glidar" cykel! Perfekt om du inte vill ha en cykel som alla andra har!
Cykel, Biltema Cruiser 26" Lås och lyse fram/bak ingår. Pris: 1 000 kr Rullskidor, Svensk-Skidan Pris: 100 kr
En Biltema Beach Cruiser med 26" hjul i bra skick. Lampor och lås medföljer. BVSA
Biltemas glidarhoj med 3-växlad navväxel. Framhjulet har V-broms och fotbroms på bakhjulet. Alla Biltema-dekaler är borttagna. Godkänt bygellås medföljer, se bild.