Quantcast
Till salu inom: ”

blandras bernersennen valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Helt underbara blandrasvalpar, 80% bernersennen och 20% golden. Mamman till valparna är Berner/golden blandras och pappan är renrasig Berner sennen, båda är fina och lugna familjehundar. Valparna växer upp på landet med barn och är vana vid katter. valparna är 8 veckor och leveransklara den 15 juli. Då är de veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade och avmaskade. Vi är mycket måna om att valparna ska komma till kärleksfulla och livslånga hem så är ni intresserade och vet att ni kan erbjuda detta så RING och berätta om hur en valp skulle få det i er familj. Man tingar en valp för 1000kr och detta återfås ej vid ånger. Vi har många goda referenser från tidigare valpköpare.
Två stora kraftiga valpar en hane och en tik, behöver komma till egna hem omg därför kan vi tänka oss byte ,tex, Data, Dieselvärmare bil mm öppen för alla förslag, Valparna är bess vacc chippade dolda fel försäkrade.
pigga, glada o friska valpar med labrador som mamma o fader okänd (kan vara bernersennen) säljes endast till seriöst intresserade. lev.klara v.29 , 3500kr ring hellst då jag är dålig på att kolla mail 070-6180596
Underbarar sociala valpar !Som är efter sunda friska sociala föräldrar ! Valparna finns tillgängliga att se och tingas nu mot hand penning! Är lev klarar vecka 34 och är då 8veckor fyllda och vet,bes,vacc,chippade och avmaskade mm välkommna att titta om du kan erbjuda ett gott varaktigt hemm till en stor vän för livet!
Lämpliga till Gårdshundar sällskap och soffliggare. En tålig hund som gärna är med dej ute. Med stora raser i som Grandis/ Bernersennen. Korthåriga och fäller inte mycket. Är lev klara V 23. Har då varit hos vet och blivit parvo vacc, besiktigade och chippade. blir du intresserad så hör av dej får du/ni veta mera om dessa trevliga och sociala tjejer och killar.