Allt till salu inom "blandras bernersennen valpar till salu"

Sortering:
valpar
Haninge
Idag

valpar Visa liknande

9 000 kr
Blocket.se
maltipoo
Mariestad
Idag

maltipoo Visa liknande

32 000 kr
Blocket.se
amstaff valpar
Karlsborg
Idag

amstaff valpar Visa liknande

10 000 kr
Blocket.se
Kycklingar
Ljungby
Idag

Kycklingar Visa liknande

50 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Simrishamn

Bernersennen/golden valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Helt underbara blandrasvalpar, 80% bernersennen och 20% golden. Mamman till valparna är Berner/golden blandras och pappan är renrasig Berner sennen, båda är fina och lugna familjehundar. Valparna växer upp på landet med barn och är vana vid katter. valparna är 8 veckor och leveransklara den 15 juli. Då är de veterinärbesiktigade, chippade, vaccinerade och avmaskade. Vi är mycket måna om att valparna ska komma till kärleksfulla och livslånga hem så är ni intresserade och vet att ni kan erbjuda detta så RING och berätta om hur en valp skulle få det i er familj. Man tingar en valp för 1000kr och detta återfås ej vid ånger. Vi har många goda referenser från tidigare valpköpare.
6 800 kr
Blocket.se
Hund  ·  Alingsås

Två Bernersennen/blandras valpar snart 5 mån

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 22 dagar
Två stora kraftiga valpar en hane och en tik, behöver komma till egna hem omg därför kan vi tänka oss byte ,tex, Data, Dieselvärmare bil mm öppen för alla förslag, Valparna är bess vacc chippade dolda fel försäkrade.
5 500 kr
Blocket.se
Hund  ·  Sundsvall

Valpar blandras , labrador/ ??

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
pigga, glada o friska valpar med labrador som mamma o fader okänd (kan vara bernersennen) säljes endast till seriöst intresserade. lev.klara v.29 , 3500kr ring hellst då jag är dålig på att kolla mail 070-6180596
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Alingsås

Underbara blandras valpar Bernersennen/leonbe

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Underbarar sociala valpar !Som är efter sunda friska sociala föräldrar ! Valparna finns tillgängliga att se och tingas nu mot hand penning! Är lev klarar vecka 34 och är då 8veckor fyllda och vet,bes,vacc,chippade och avmaskade mm välkommna att titta om du kan erbjuda ett gott varaktigt hemm till en stor vän för livet!
6 500 kr
Blocket.se

Stora Blandras valpar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Lämpliga till Gårdshundar sällskap och soffliggare. En tålig hund som gärna är med dej ute. Med stora raser i som Grandis/ Bernersennen. Korthåriga och fäller inte mycket. Är lev klara V 23. Har då varit hos vet och blivit parvo vacc, besiktigade och chippade. blir du intresserad så hör av dej får du/ni veta mera om dessa trevliga och sociala tjejer och killar.
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj