Quantcast
Till salu inom: ”

blandraser beagle tax valpar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vår fina Tax/Chihuahua fick den 4 Oktober 5 st underbara valpar (4 Hanar & 1 Tik). Valparna får flytta till sitt nya hem när de fyllt 8 Veckor gamla (29 November). Kan tingas redan nu, mot en handpenning, som inte återbetalas om köparen inte kan genomföra köpet, på 2000 Kr lämnas och dras sedan av på köpesumman. ((Båda föräldrarna är friska, pigga, glada, sociala och trevliga familjehundar som har inga U.a)) Mamma är Tax/Chihuahua och har inga U.a Pappan är Dvärgpinscher/Chihuahua och har inga U.a, har även Stamtavla på pappans Mamma som är Renrasig Dvärgpinscher. Både mamma & pappa finns på plats vid besök av valparna. Pris: 6500:- Vid leverans är valparna: * Id- märkta * Vaccinerade * Veterinärbesiktade * Avmaskade Vid intresse/frågor hör av er...
Världens snällaste Hund säljes till kärleksfullt hem. Hon är 2år har ej haft valpar. Van vid barn och andra hundar. blandning mellan Tax chihuahua Beagle. helt okomplicerad hund som älskar barn. Ring!!
Nu är det bara lilla "Otto" kvar av tre underbara valpar! Han blev 8 veckor söndagen den 23/9 -12 och är nu alltså leveransklar och längtar efter en egen liten kärleksfull familj! "Otto" är 75% chihuahua, 12,5% tax, 12,5% beagle. Levereras chipmärkt, veterinärbesiktad, vaccinerad och avmaskad. Van vid katter, stora som små hundar, stoj och stök i barnfamilj och normala ljud och rörelser i ett hushåll. "Otto" är en jättemysig kille som gärna ligger och kelar i famnen låånga stunder. Full i bus och nyfikenhet med stor aptit på livet. De har även en bror och en syster som redan flyttat till sina egna familjer! Säljes EJ till vem som helst utan endast till familjer som har tiden och som kan ge valpen ett bra hem med mycket kärlek, bus och aktivitet! Att skaffa sig hund skall vara genomtänkt! Kan tingas efter ni träffat oss och valpen för 2000kr som ej återfås om ni drar er ur köpet. Priset är 6500kr. Hör av er och berätta vilka ni är och vad ni har att erbjuda denna gobit!