Allt till salu inom "border collie blandras valpar"

Sortering:
hundvalpar
1 månader

hundvalpar Visa liknande

7 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Djur  ·  Stockholm

Border collie blandning söker hane

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Hej. Har en tik som är en blandning mellan labrador engelsk setter och Border collie. Hon är 7 år gammal. Söker en hane med dessa raser i. Renrasiga samt blandras är välkomna. Hon är en snäll och fin tik. Har haft en kull tidigare och hon skötte dessa valpar bra.. hon är höft och armbågsröntgad och helt frisk. Hon löper nu så vi söker en Hane omgående. Skicka sms vid intresse snarast möjligaste tack. :-) fler bilder går att ordna. Hoppas vi hörs:-)
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Simrishamn

Blandras valpar

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan. vi är 6st blandras valpar som nu måste leta upp vår blivande husse/matte. Vi är blandras av mamma border collie och pappa amstaff, vilket gör våra färger väldigt speciella! Vi föddes den 22/9 (vecka 38) och är levklara i vecka 47 då vi först ska bli chippade, besiktigade, avmaskade & vaccinerade. Det är krav på seriösa köpare, då hundarna ska få det bästa här i livet. Vid intresse så ring eller smsa, jag kollar inte min mail så ofta! mvh Johanna
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Grums

Blandrasvalpar Collie/Border collie/Schäfer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nelly har fått en kull på 9 härliga valpar som behöver nya hem, leveransklara vecka 20. 5 tikar och 4 hanar. Nelly är en blandras, 75 % Border collie och 25 % Schäfer. Pappan till valparna, som heter Sammie, är en Collie. Valparna växer upp i hemmiljö och är vana vid andra hundar och katter. Dom kommer att bli trevliga familjehundar, även utmärkta till vallning och agility. Vid leverans är valparna vet. besiktade, chipmärkta och vaccinerade. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Grums

Blandrasvalp Collie/Border collie/Schäfer

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Av den fina kullen på 9 valpar som föddes 15/3, finns de nu 1 hane kvar. Blandras, där mamman till valpen är 75 % Border collie och 25 % Schäfer och pappan är en Collie. Valpen är en jättetrevlig kille, van vid andra hundar och katter och uppväxt i hemmiljö. Pigg och glad, går lös här ute på gården utan problem. En himla go valp som gillar att mysa. Han är vet. besiktigad utan anmärkning, chipmärkt, vaccinerad och avmaskad. Leveransklar. Priset känns oviktigt, bara han får ett bra hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Sollentuna

Blandras Border Collie hane söker tik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag har en Border collie blandras hane på 3 år som vill para sig, 75% Border collie, 25% Vorsteh. Ej till salu! Han är väldigt social, har bra psyke, går bra ihop med katter hund och barn. Jag söker en Border collie tik (blandras går också bra) som vill ha valpar med min hane, i utbyte vill jag välja valp när dem är leveransklara. Jag tar ingenting för själva parningen, om tiken går tom kan flera möten ordnas. Kontakta mig helst via telefon.
1 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj