Quantcast
Till salu inom: ”

blandrasvalpar till salu stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Maja är en supercharmig,glad och framåt liten nallebjörn som älskar allt och alla,hon är van vid barn i alla åldrar,katter och andra hundar=social tränad från start!! en riktigt trevlig familjehund som vill vara med överallt. hon blir en lurvig vovve,som jag tippar blir i medelstorlek eller lite större storlek. hon är tib spaniel/collie/belgisk vallhund. maja är redo att flytta den 17 juni,då hon blir 8 veckor och är då: avmaskad,veterinärbesiktad,vaccinerad samt chip-märkt. är du majas nya livskamrat i vått och torrt? pris 4500kr, EJ avbetalning/fodervärd/prut. finns i haninge.
Det är med sorg i våra hjärtan som vi tvingas sälja vår underbara lilla valp, för hon är en underbart snäll och charmig hund. Men på grund av ändrade arbetsförhållanden så räcker inte tiden till. Så nu söker vi ett nytt hem till vår fina blandrastik, i raserna alaskan husky/border collie. Hon behöver komma till ett bra hem där hon får stanna livet ut och där det finns gott om tid för henne. Hon går bra ihop med andra hundar. Trotts sina 5 månader är hon rumsren och otroligt lätt lärd samt går fint i koppel! Vid ett seriöst intresse så skickar vi bilder. Rätt familj är viktigare än priset! 3000:- eller bud
Nu är våra busiga blandrasvalpar klara för leverans. Det är 3 st tikar och 5 hanar kvar av 11 st. Raserna är golden/schäfer och amstaff förväntas bli mellan 40-70 cm Valparna kommer vid leverans att vara: *Chippade *Vaccinerade *Avmaskade *Besiktade *dolda felförsäkrade i 3 år (agria) vill du tinga en valp betalas en handpenning på 1500 kr som ej återfås vid ånger. 5000 för hanar och 6000 för tikar Bilden: 5 hanar uppe och 3 tikar nere.
Hej! Nu är det bara vi två tjejer kvar som nu söker efter trygga och kärleksfulla hem. Vi är Tibbeblandningar och båda våra föräldrar finns att se på plats. Vi är leveransklara Fredagen den 14,e Oktober och kan tingas redan nu. Vid leveransen är vi givetvis vaccinerade,chippade,avmaskade samt vet.besiktigade. Säljes enbart till livslånga,skötsamma, djurvänliga och kärleksfulla hem, med tidigare hunderfarenhet. Pris. 5700kr Handpenning. 700:- Vid seriöst intresse kontakta våran matte om ni vill veta mer.
Är nu redo att flytta hemifrån hon är den sista av fem syskon så det är dags för henne och lämna boet. Det är ett charmtroll med mycket bus och gos i sig. Viktigt för oss är att hon hamnar hos en bra familj och att hon kommer kännas älskad. När hon hämtas är hon: Chipmärkt Vaccinerad Hon är över åtta veckor när hon lämnar oss härifrån.