Quantcast
Till salu inom: ”

jakthund säljes

JAKTHUNDAR
F
Bottenskrap
F

Tidigare annonser till salu

Vi på Mhundlydnad arbetar i små grupper, med individanpassad träning och ett stort engagemang! Vi tillhandahåller: Valpkurser Grundkurser i vardagslydnad Fortsättningskurser Slyngelkurser Aktiveringskurser Viltspår/eftersök Grundlydnad för jakthunden Massage & Friskvård för hund Och mycket mera! Vi tar även emot "problemhundar". Varmt välkomna att besöka vår hemsida eller kontakta oss via mail/telefon för vidare information om oss och vårat kursutbud! www.mhundlydnad.se 073 64 30 419
Fyra lugna & underbara tjejer, 21 & 22 år söker en möblerad 3:a! Maja, Agnes, Karolina & Elin, fyra olika karaktärer med sinne för det kreativa och sociala. Ena halvan springer & studerar medan andra fotograferar & jobbar. Olika men ändå så bra! Från Jämtland & Småland har vi bosatt oss i Stockholm på olika håll. Inom kort blir vi alla bostadslösa och har kommit överens om att bo tillsammans. Jagar nu likt en jakthund en lägenhet, helst innanför tullarna och hoppas att du kan hjälpa oss! Har referenser ifall det önskas! Kollektivet vill att du ska höra av dig!
Skall göra oss av med en hund pga osämja i flocken det handlar om 2 stycken Bedlington terriers den ena en hane på 3 år som i dag bara andvänds i utställning och avel , den andra en hane på 4 år som i höst har andvändts i jakt med framgång , han har drivit älg flertalet gånger med bra skall och stark vilja att förfölja upp till 800 meter. båda hundarna är innehundar som är väldigt lydiga och trogna sina ägare , vid intresse hör av er endast seriösa personer tack! talar svenska och endast svenska!
kille på 22 år söker boende för mig o mina hundar. ska gå utbildning på Öster Malma jan-aug och letar boende till den tiden. Jag är trevlig ordningsam social och hjälpsam. har 2 jakthundar som gärna bor inne med mig, men i hundgård om dagarna när de behövs. (kan ja ställa upp själv o ta med mig när ja flyttar) kraven på boendet är inte så höga, el o vatten räcker långt ;) gärna inom några mils radie från Ö-M. billig hyra är bättre än mycket bekvämligheter! kom med förslag!