Quantcast
Till salu inom: ”

blocket överkast säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

En kanon Jeep som ger mycket nöje både på sommar o vinter, hardtop och softtop, men OBS! OBS! just den här Jeepen har massa extra prylar, extra små sommar dörrar i tuff aluminum , överkast som man kan dras över om man inte vill dra upp softtopen, samt en tjokare överkast som jag aldrig har använt. Bilen är i kanon skickt, besikt utan anmärkning, och beskattad, helt nya däck M/S Goodyear. ingen dragkrok. annars är den toppen bil. först till kvarn.
Jätte fint överkast med 2 stycken kuddar till säljes då det tyvärr inte passar in med dom andra färgerna i sovrummet. Kuddarna är lite noppiga och ena har två små hål ungefär mitt i, men det syns inte så mycket när dom väl ligger på plats. Överkastet har någon liten noppa någonstans men inte så att det stör, enligt mig iaf. Nypriset för överkastet är 1500 kr och 450 kr styck för kuddarna. Bilden Gör inte överkastet och kuddarna rättvis!
Bostad centralt i Arlöv. En trivsam oas på innergården att slappna av i sommartid. Avståndet mellan Arlöv och Malmö C. c:a 5,5 km. Bostaden är lämplig för 4 - 6 personer. Köket är komplett utrustad med behövlig husgeråd, mikro etc. Sovrummen är inredda med kompletta sängar; kuddar, täcken, sänglinne, överkast etc. TV med TV-licens samt hushållsel ingår i avtalat hyresbelopp. En välutrustad tvättstuga finns i huset för fastighetens hyresgäster. Tillgång till P-platser finns. Till ovanstående finns möjlighet att erhålla olika tillvalstjänster (se hemsida) Välkommen med förfrågningar eller din intresseanmälan. I vår hemsida hittar Du blanketten; "HYR AV OSS".
Bild 1. Jättefin dubbesäng säljes på grund av flytt utomlands. Säljes med överkast, kuddar, gardiner, 2 st sängbord, madrass. Måtten är 160 x 200 Pris: 4000 kr för allting. Köptes för: 8490 kr Bild 2. Glasskåp i mycket fin skick. Pris: 700 kr Köptes för: 1400 kr Köptes för 6 månader sedan och är i mycket bra skicka. Priset kan diskuteras.
Bostaden är nära till centrum såväl som till Sandvik. Bostaden har balkong. Köket har all behövlig husgeråd; mikro etc. Sängarna är kompletta; kuddar, täcken, sänglinne, överkast etc. Allmän tvättstuga finns. P-platser kan hyras. TV med TV-licens och hushållsel är inräknad i hyresavgiften. Bostaden kan vara lämplig för 2 (3) personer. Olika tillvalstjänster kan erhållas (se hemsida) Välkommen med din intresseanmälan som Du finner i vår hemsida, klicka "HYR AV OSS".