Quantcast
Till salu inom: ”

blocket begagnad bergvärmepump säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Jag har ett hus strax utanför Karl Gustav. Till Varberg är det ca 25-30km. Huset är ca120 m3, fördelat på 1-2 rum med kamin, kök med bl a vedspis och toalett på första plan, på övervåningen finns det 3 rum, hall och badrum. Källarvåning finns. Uppvärmning bergvärmepump. Ett garage. En lada och brygghus med vedförråd finns (dåligt skick) men ok att använda. Hyra 5.750:- kallhyra. Huset blir ledigt 20111101. Är detta något intressant för er så hör av er! Med vänlig hälsning AnnBritt
Pris 40 000 kr, eller lämna ett bud. Värmepumpen och varmvattenberedaren är tillverkade och installerade 2007 och har fått regelbunden service. Varmvattenberedaren har 10 års garanti (från 2007). Varorna har kopplats ifrån värmesystemet och går att hämta omgående. BERGVÄRMEPUMP Effekt 20 kw Tillverkare: D.E.M Production AB Modellbeteckning: CVKEC-VP Antifrostmedium HFC-134a Tillverkningsår: 2007 VARMVATTENBEREDARE Volym: 550L Effekt: 15 kw (2 * 7,5 kw) Tillverkare: OZO Hotwater Modell: 17RE 600 Garanti: 10 år från tillverkare (från 2007)
Ljus och trevlig villa i barnvänligt område uthyres på längre tid till skötsam familj/par med ordnad ekonomi. Huset har öppen planlösning, naturtomt och stor härlig altan. Varmgarage och goda förvaringsmöjligheter. Nära affär, bad, dagis, skola samt goda kommunikationer. Rök och djurfritt är absoluta krav. Fastigheten har ny bergvärmepump med låga driftkostnader. Nytt badrum är under installation. I hyran ingår ej el eller avgift för sopor och vatten . Inflyttning från 1 oktober eller enligt överenskommelse. Vid intresse , maila för att boka visning då vi har begränsad möjlighet att svara i telefon på grund av arbete utomlands.
Går att använda antingen för värme eller kyla. Har använts som en bergvärmepump för varmvatten och i viss mån värme till en fastighet på ca 20 radhus. Tillverkad och installerad år 2007. Har fått regelbunden service. Aggregatet förvaras inomhus och finns att hämta omgående vid affär. Effekt: ca 20 kw Tillverkare: D.E.M Production AB Modellbeteckning: CVKEC-VP Tillverkningsnummer: 2974-300 Antifrostmedium HFC-134a Tillverkningsår: 2007 Pris: 5 000 kronor eller högstbjudande Ring om ni är intresserade eller har frågor.
En styck Bosch EHP 7LW/M bergvärmepump säljs nu till reducerat pris pga den är installerad efter fel dimentionering. Den är för liten till det hus den nu står i. Den har varit i drift sen dec/ 2011, och garantier för den kommer med i köpet. Om ni behöver hjälp med installation , samt borrning för energihål så kan det också ombesörjas, om så önskas. Pris diskuteras när man vet vilken omfattning som detta kommer att anbelangas. Ring för mer info.