Allt till salu inom "blocket fiddy"

Sortering:
Sandviken
2 dagar

Ten7 125cc

6 000 kr
Blocket.se
Rättvik
4 dagar

AGB 37-Pro Toxic edition fi...

5 200 kr
Blocket.se
Varberg
3 dagar

Orion 90cc

2 000 kr
Blocket.se
3 dagar

Daytona T-Rex 150cc motor ,...

4 500 kr
Blocket.se
Karlstad
3 dagar

Fint teakbord, med vita ben...

1 500 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
3 dagar

Mercedes-Benz Vito 111 CDI...

155 900 kr
Blocket.se
Västerås
3 dagar

Fiddy 125cc

4 000 kr
Blocket.se
Nacka
3 dagar

Fiddy 110cc

4 000 kr
Blocket.se
Västervik
4 dagar

Fiddy BDR killer

6 800 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

125c fiddy och Aprili ditech -08

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Nu ska ja sälja min fiddy 125c som ja haft i ca ett år. Innan jag köpte den var det ny bytt motor så den gamla motor som satt på innan hänger med i priset. Fiddyn är i mycket fint skick mycket välvårdad. Säljer den på grund av att jag inte kör så mycket längre. Hjäm kan också köpas med om så önskas, men då blir priset högre. Säljer också min Aprilia sr-50 ditech som fungar bra. är några repor på den men funkar gör den säljer den för 7000 kr. Om ni har några frågor är de bara att höra av sig.
4 000 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Västervik

Ps2 med 17 original spel + massor mer

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer mitt Playstation2 med 17 spel p.g.a inköp av Playstation 3... Du får Ps2 med två TRÅDLÖSA kontroller + original kontrollerna och 17 spel. följer även med en Gitarr och en Mic till spelena "Guitar Hero, och Guitar Hero Metallica" även en mic till Singstar spelet + En Cam till EYE TOY spelen. ALLT är original och butiksköpt. Priset kan diskuteras vid snabbköp. Kan även byta mot något roligt gärna en fiddy eller liknande.. Kom med förslag! Bara seriösa svar, Kan även skicka mer bilder och svara på frågor via mail.
1 600 kr
Blocket.se
Spel och konsoller  ·  Nykvarn

Xbox 360 60gb

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Säljer nu mitt Xbox för att jag tappat intresse för att spela, jag har spelat ca 2timmar på de sen jag köpte de, så de är som nytt! Det fås med spel, två kontroller en vit och en svart, och headset för online spelning. Ni kan nå mig på mejl, sms eller så är de bara att ringa mig på dagtid. Kan eventuellt byta mot något roligt helst fiddy, kom med förslag kan lägga en peng imellan! Alla spel är original!!
1 500 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Pajala

Opel Vectra -89

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Opel Vectra bytes mot nåt kul. Bilen är avställd och obes för tillfället. Har gått som andrabil ända fram till mars i år. Bilen är fin invändigt och fungerar bra. Den har x-ljus och motorvärmare. Maila för mer info. Bilder kommer. OBS!! JAG BYTER DEN INTE MOT MOPEDER ELLER EPOR. OBS!! Däremot kan jag ta nån fyrhjuling eller fiddy eller nåt sånt i byte. Lägger inte en spänn imellan mot nåt.
0 kr
Blocket.se

Fiddy stövlar / skor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena ska sälja mina fiddy stövlar i storlek 44-45. De är nästan nya och bara använda en gång. Lätta att ta på sig och smidiga att använda. Det är tillåtet att köra på bana med dem här stövlar på en fiddy eller midsize. Man kan använda stövlarna när man ska köra stor hoj också fast inte på bana. Intresserad så mejla eller ring/smsa efter 16.00. Prut bart vi snabb affär !
700 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj