Quantcast
Till salu inom: ”

blocket fjällpulka säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer klassisk fjällpulka för barn. Den är aldrig använd och har "förpackningen" kvar på. Dragpulkan i glasfiber är utrustad med bl.a.: * Vindskärm med UV-skydd * Vältskyddsbyglar * Sele och parallelldrag * Justerbar rygg med stöd för barns rygg och nacke * Isolerad botten * Vattenavvisande skyddsduk Måtten "nerpackad" är cirka 130*55*35 cm (l*b*h) och den väger 11,5 kg Pulkan finns i Uppsala, men kan transporteras till Upplands Väsby.
Norska Fjellpulkens minsta pulka för dig som går dagsturer eller övernattar i stuga. Skrovet är av slagtålig glasfiber och medarna i polyeten vilket ger minimal friktion. Pulkan är helt ny, komplett och oanvänd! Namn: Art 201 X-Country 118 Turpulka Vikt: 4kg Längd: 118 cm Bredd: 43 cm Höjd: 40 cm Packvolym: 185 liter Nypris: 4950 kr Mitt pris: 3500 kr
Fjällpulka av märket Solpulkan. Svenskbyggd, svensk design. 125 cm lång och 45 cm bred. Fällbart säte och vindruta. Säkerhetsbälte för att hindra att barnet åker ur om man åker omkull. Underredet enligt skidspårsstandard vilket gör att du kan åka i skidspår utan att förstöra dem. Mässingslister så att du kan dra den på is. Lagom lång för att rymmas på tvären i bakluckan på en standardbil. Vi köpte den ny 2005 och har använt den ganska lite så den är i gott skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Autentisk fjällpulka med selen för hund. Även distanspinnar medföljer så man själv kan dra pulkan. Själva pulkan är täckt med "anorak"tyg med snörning för att tillsluta. Utmärkt att dra babyn i, eller packning på fjälltur. Vi har haft den när vi åkt långfärdsskridskoroc även på skidturer. Kom och titta! Priset inkl samtliga delar. Vi bori Gribbylund/TÄBY Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.