Quantcast
Till salu inom: ”

blocket fjällpulka säljes

Fjällpulka

Sundsvall
F

Tidigare annonser till salu

Fjällpulka av märket Solpulkan. Svenskbyggd, svensk design. 125 cm lång och 45 cm bred. Fällbart säte och vindruta. Säkerhetsbälte för att hindra att barnet åker ur om man åker omkull. Underredet enligt skidspårsstandard vilket gör att du kan åka i skidspår utan att förstöra dem. Mässingslister så att du kan dra den på is. Lagom lång för att rymmas på tvären i bakluckan på en standardbil. Vi köpte den ny 2005 och har använt den ganska lite så den är i gott skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Autentisk fjällpulka med selen för hund. Även distanspinnar medföljer så man själv kan dra pulkan. Själva pulkan är täckt med "anorak"tyg med snörning för att tillsluta. Utmärkt att dra babyn i, eller packning på fjälltur. Vi har haft den när vi åkt långfärdsskridskoroc även på skidturer. Kom och titta! Priset inkl samtliga delar. Vi bori Gribbylund/TÄBY Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En internationellt erkänd fjällpulka som erbjuder hög komfort och säkerhet för ditt barn. Det glasfiberförstärkta polyesterskrovet är lätt och glider bra mot snö och is. Medarna är anpassade i bredd för att glida i skidåkarens spår. Barnet sitter ombonat, bekvämt och säkert även i upprätt läge. Komplett med vindskydd och parallelldrag men utan pulksele. Pulkan är ca 25-30 år gammal men i gott skick. Nypris ca 7000:- Pris: 3000 kronor