Quantcast
Till salu inom: ”

blocket hydrokopter säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F

Tidigare annonser till salu

Hydrokopter (inte svävare) som drivs av en 115 hk lycoming-motor. Det är en fyrcylindrig flygmotor med dubbla tändsystem, förvärmning och inställning för soppablandningen. En helt fantastisk farkost faktiskt. Jättekul att köra. På vatten gör den (bekvämt)ca:20 knop och på isen är det din rädsla som sätter gränsen. Vi har lekt klart för denna vinter och siktar på en större till nästa år. Först till kvarn, Ring eller maila.
Säljes på grund av plats & tidsbrist, byggd av min far på 60-talet. Skrov i gott skick, delvis relativt nyligen behandlat. Senast i drift sommaren 2009 Bredd: 1.50 Längd: 3.80 Motor: 4-cylindrig Tatraplan boxermotor Reservpropeller med en mindre skada medföljer och ena sidan på skyddsburen som skyddar propellern har fått sig en törn av en traktorskopa, den behöver sålunda åtgärdas. Finns 20 kilometer om Skellefteå, fler fotografin kan mailas. Pris: högstbjudande, lägst 6000:-
Dodge D 250 Pickup objekt Mätarställning: 25000 mil Färg: flerfärgad Karosseri: Transportbil - Flak Info: Automatisk växellåda, Avregistrerad Dodge RAM pickup säljes. Frisk V8 318" som startar direkt och automatlåda som funkar fint. Senast inreggad och körbar för 2 år sedan. Bakaxel viner och låter illa - därav priset. Perfekt som reservdelsbil eller gårdsbil eller varför inte lyfta ur motorn och göra en hydrokopter? :-) Ev. byte förslag.
Hydrokopter alt Svävare sökes, även renoveringsbehov.
Hydrokopterobjekt! Säljer en JÄTTEROLIG farkost på isarna! Prisidè:10.000:- Ring Claes 0709461676