Quantcast
Till salu inom: ”

blocket norrköping säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

* Utformad speciellt för Apple IPAD * Lätt att fästa på och ta av * Skyddar din iPad mot Stötar och repor. * Elastiskt band och fodral att hålla kort, papper och tillbehör i. Detta är den bästa bärlösning eftersom det ger optimalt skydd och har stil. Du kan fortfarande komma åt alla IPAD funktioner även när den är skyddad av skalet, inklusive laddning! Det finns ett inre elastisk band som plats för kort, idkort och papper. Detta är det enda bästa lösningen för din IPAD! iPadskal.se är en av sveriges största webbutiker för iPadskal. För att köpa klicka på länken nedanför, Frakten är gratis.
Skor, herr Tofflor - Världens bästa pappa One size Längd: ca 28 cm Passande present till födelsedag, julklapp mm. Besök vår webbutik som du ser nedan för att se alla våra julklappar och presenter och för att göra en beställning. http://www.presentmarknaden.se Storlekar: -40 41 42 43 44 45 46 46+ 99:-
Presentation Lantmännen Agroetanol söker en logistikansvarig till försäljningsavdelningen. Ansvaret omfattar fysiska leveranser av etanol och foder. Tjänsten är placerad i Norrköping. Företagsbeskrivning Lantmännen Agroetanol är Sveriges enda storskaliga tillverkare och leverantör av drivmedelsetanol. Etanolen tillverkas av spannmål av foderkvalitet, främst vete. Anläggningen i Norrköping har en årlig produktionskapacitet på cirka 200 miljoner liter etanol, men även cirka 175 000 ton proteinfoder som tillverkas av biprodukten drank. Kunder är de stora oljebolagen, som framför allt använder etanolen till låginblandning (fem procent) i 95-oktanig bensin.
Fastighetstekniker med kunskap inom driftteknik 75 % Arbetsuppgifter Som fastighetstekniker kommer du vara placerad i Norrköping. Arbetsuppgifterna är mycket varierande, allt ifrån att snabbt rycka ut och hjälpa hyresgäster med båda små och stora problem till driftoptimering och fastighetsskötsel. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig med grundkunskaper inom driftteknik samt styr och regler. Du har även några års erfarenhet inom fastighetsskötsel. Du har en mycket god datavana och trivs med att arbeta med datorn som verktyg. Som person är du positiv och prestigelös. Du är självständig och initiativrik och har en serviceinriktat arbetssätt. Körkort är ett krav.
3 dörrars Cd spelare. Fungerande AC som kyler bra. ..Drar ca. 0,6 /milen.Kamremmen är bytt vid20000.mi lallt fungerar felfritt på den. Den har servo, elhissar, elspeglar, ac, airbagairbag på både passagerare och förare ring för mer info:0700797176 Extrauppgifter Märke: Honda Drivhjul: Tvåhjulsdriven Modell: Civic 3Dr Hästkrafter: 89 Hk I trafik: 1997-09-08 Motorstorlek: 1487 cc Biltyp: Sedan CO2-utsläpp: 162 g/km Färg: Mörkblå