Quantcast
Till salu inom: ”

blocket pilbåge säljes

Pilbåge

Piteå
Pilbåge

Vallentuna
Pilbåge

Motala
Pilbåge

Partille

Tidigare annonser till salu

Säljer mitt Wii som är näst intill oanvänt, det är så original att de enda spelen jag har är de 2 som följde med när det inhandlades, Wii Sports och Wii Resorts. Båda är spel med olika sporter som golf, tennis, pingis, pilbåge mm. 2 dosor, och en såkallad "nunchuk", 3 (av någon underlig anledning) silikonfodral, alla sladdar och 2 spel. 1000 kr är billigt och bra för ett nästan nytt spel, allt på bilden medföljer självklart. Ring, maila eller smsa om du känner för det, vilken tid som helst under dagen.
Nintendo Wii säljes pga att jag inte använder det. Någon annan har mer glädje av det. Är knappt använt, inköpspris två år sedan 4500 kr. Komplett med konsol, sensor, 2 kontroller, 2 nunchuks, tillbehör, fyra spel, instruktionsböcker. Spel: Wii sports, Wii sports resort, Wii Play, Wii Mariokart inkl rattar. Tillbehör: Ej öppnad "Sport resort Pack" som kan användas med spelen. Med paddel, svärd, handle bar, golfklubba, pilbåge, pingisracket, frisbee... allt för en roligare spelupplevelse. Skickas ej.
Hej! Nu vill jag sälja min knappt använda båge. Det är en recurvebåge i mycket gott skick. Pilbågen är perfekt för nybörjare. Det är dock ingen leksak utan ett farligt vapen som enbart får användas av vuxna!!! Tillbehör och aluminium-pil medföljer (samt en stor säck som är perfekt att träna på). Se: http://www.hobbex.se/sv/artiklar/bagskytte/bagar-vuxen/recurvebage-s1-wood.html Intresserade kan nå mig på nummer 0707927448 Bågen finns kvar så länge annonsen är det!