Allt till salu inom "blocket pinnsoffa"

Sortering:
Pinnsoffa
Sverige
Igår

Pinnsoffa Visa liknande

4 000 kr
Blocket.se
Pinnsoffa
Västervik
3 dagar

Pinnsoffa Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Äldre Pinnsoffa
Gävle
3 dagar

Äldre Pinnsoffa Visa liknande

550 kr
Blocket.se
Pinnsoffa
Västervik
5 dagar

Pinnsoffa Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Pinnsoffa
Västervik
7 dagar

Pinnsoffa Visa liknande

900 kr
Blocket.se
Pinnsoffa, retro
Sollentuna
11 dagar

Pinnsoffa, retro Visa liknande

2 700 kr
Blocket.se
Karl svart pinnsoffa
Butik

Karl svart pinnsoffa

6 395 kr
NYTT Trendrum.se
Visar sida 1 av 5

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Skaraborg

Pinnsoffa

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
En härlig ostämplad pinnsoffa söker ny prismedveten ägare, som eventuellt kan mejla ett flyktigt bud på denna redan innan en beskådning, så Vi ser om Vi ligger i samma linje. Pinnsoffan får nu ej den plats den förtjänar, så högstbjudande blir troligast den nya ägaren. Flera kort kan tas och mejlas, på ytor som kan vara extra intressanta, för bedömning av skicket. Mejla helst vid intresse, då Jag kan vara svår att nå, eller ring på vardagar (EJ anträffbar på helger).
0 kr
Blocket.se

Gammal pinnsoffa Shabby chic Fransk lantstil

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gammal pinnsoffa säljes. Helt handmålad av Annica på Home No.1 i Annie Sloans Chalk paintfärg i nyansen Paris Grey med antikvax över för Fransk Lantstil med slitningar på alla kanter. Sittdynan är nu endast överdragen med ett lakan, man klär den själv med det tyg som passar... Måtten är: Djup:ca 56cm Längd:ca 192cm Höjd:ca 85cm Hämtas i Home No.1:s butik i Lerbäck. Mvh. Annica, Home No.1
3 600 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Öckerö

Kökssoffa

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
En underbar soffa / kökssoffa / pinnsoffa / bäddsofffa från sekelskiftet 1900. Carl Larsson-stil, av typen fyrklövern. Locket nyklätt med fräscht allmogemönstrat tyg. Utskurna treklöver i rygg och gavlar. Soffan är nätt, rejäl och stabil, utmärkt att sitta i och sova i. Längd 155 cm (utvecklad 210cm), bredd 65 cm, höjd 108 cm. Mejla eller ring för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
3 200 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Sandviken

Pinnstolar, bord, pinnsoffa och plastmattor

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
4 stabila, pinnstolar, bord och en pinnsoffa i massiv björk. Pinnsoffan har stoppad sits och tre praktiska utdragbara lådor. Bordet kan förlängas med hjälp av en extraskiva, svarvade ben. Bruksslitage. Alltsammans för 500 kr 4 handgjorda plast- och trasmattor i gott skick. Rena och fina. 200 kr Björkkittet och mattorna kommer från ett djur- och rökfritt hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
200 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Sundsvall

Vitt köksbord och pinnsoffa

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Nu är det dags för flytt och vi har några grejer över! Nätt pinnsoffa med fint tyg i rosmönster. Går lätt att klä om. Bredd: 128 cm Djup: 51 cm Höjd: 83 cm Sitthöjd: 46 cm Pris: 700:- _______________________________ Vitmålat köksbord. Litet och nätt med fina snidade ben. Kan behöva ett lager färg på skivan. Längd: 120 Bredd: 75 Höjd: 75 Pris: 400:- _______________________________ Eller båda för 1000 kronor. Prutat och klart!
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj