Quantcast
Till salu inom: ”

blocket pinnsoffa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

En härlig ostämplad pinnsoffa söker ny prismedveten ägare, som eventuellt kan mejla ett flyktigt bud på denna redan innan en beskådning, så Vi ser om Vi ligger i samma linje. Pinnsoffan får nu ej den plats den förtjänar, så högstbjudande blir troligast den nya ägaren. Flera kort kan tas och mejlas, på ytor som kan vara extra intressanta, för bedömning av skicket. Mejla helst vid intresse, då Jag kan vara svår att nå, eller ring på vardagar (EJ anträffbar på helger).
Gammal pinnsoffa säljes. Helt handmålad av Annica på Home No.1 i Annie Sloans Chalk paintfärg i nyansen Paris Grey med antikvax över för Fransk Lantstil med slitningar på alla kanter. Sittdynan är nu endast överdragen med ett lakan, man klär den själv med det tyg som passar... Måtten är: Djup:ca 56cm Längd:ca 192cm Höjd:ca 85cm Hämtas i Home No.1:s butik i Lerbäck. Mvh. Annica, Home No.1
En underbar soffa / kökssoffa / pinnsoffa / bäddsofffa från sekelskiftet 1900. Carl Larsson-stil, av typen fyrklövern. Locket nyklätt med fräscht allmogemönstrat tyg. Utskurna treklöver i rygg och gavlar. Soffan är nätt, rejäl och stabil, utmärkt att sitta i och sova i. Längd 155 cm (utvecklad 210cm), bredd 65 cm, höjd 108 cm. Mejla eller ring för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 stabila, pinnstolar, bord och en pinnsoffa i massiv björk. Pinnsoffan har stoppad sits och tre praktiska utdragbara lådor. Bordet kan förlängas med hjälp av en extraskiva, svarvade ben. Bruksslitage. Alltsammans för 500 kr 4 handgjorda plast- och trasmattor i gott skick. Rena och fina. 200 kr Björkkittet och mattorna kommer från ett djur- och rökfritt hem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu är det dags för flytt och vi har några grejer över! Nätt pinnsoffa med fint tyg i rosmönster. Går lätt att klä om. Bredd: 128 cm Djup: 51 cm Höjd: 83 cm Sitthöjd: 46 cm Pris: 700:- _______________________________ Vitmålat köksbord. Litet och nätt med fina snidade ben. Kan behöva ett lager färg på skivan. Längd: 120 Bredd: 75 Höjd: 75 Pris: 400:- _______________________________ Eller båda för 1000 kronor. Prutat och klart!