Quantcast
Till salu inom: ”

blocket sängar säljes

Sängar

Trelleborg
Säng

Skövde

Tidigare annonser till salu

Hej Jag hyr ut ett rum i min lägenhet då jag nästan aldrig är där. Studerar på annan ort så är främst på helgerna jag kommer dit ibland. Du bor i det stora rummet, samt har fri tillgång till hela lgh förutom mitt sovrum. Säng samt något att ha dina kläder i medtages. Möjlighet att stänga om sig finns. Bredband ingår ej. Uthyres snarast. Datum kan diskuteras. Hör av dig om det låter intressant!
Två rum av tre uthyres under begränsad tid. Mars-April månad. Det är ett stort sovrum och ett vardagsrum som hyrs ut. Du delar på kök och badrum med en super trevlig kille som är hemma väldigt lite. Han hyr ett mindre sovrum i lägenheten. Rummen är inte möblerade men en säng eller så skulle kunna ordnas om du inte har en egen dito. El tillkommer, ca 200/månad. Hör av dig och berätta om dig själv. Jag vill att du betalar förskottshyra.
Vi har en charmig, fin hankatt som tyvärr måste omplaceras och få ett nytt hem pga av allergi i familjen. Idag är Rufus innekatt men han skulle nog inte ha något emot att få att komma ut. Rufus 3,5 år är en morgonpigg och social katt som gillar att kela och sova med dig i sängen. Rufus är kastrerad, öronmärkt och vaccinerad och ny vaccination kan såklart ordnas innan byte av hem. Det är viktigt för oss att Rufus kommer till ett bra hem. Vi bor i Uppsala.
Hej! På grund av uppsägningstid, söker jag en hyresgäst till min etta på Kungsholmen. Det gäller tre månader från och med 1:a mars. Snarast alltså! Lägenheten är halvt möblerad, en säng kommer du/ni behöva till exempel. Månadshyran är 6000:- inklusive el, möjligtvis bredband också. En månadshyra betalas i förhand som deposition men erhålles av hyresgästen efter utflytt. Maila mig för mer info. Också så att jag får lära känna dig/er lite! Vänliga hälsningar, Sandra Karlsson
Hyr ut lägenhet under APRIL månad 30 kvm, dusch, bottenvåning, ljus fin lägenhet, med eget kök, loft säng och nära till Tvättstuga och hela Vasastan Deposition Läggs, CV och Tidigare hyres referenser uppskattas vid ansökan om hyra lägenheten. UNDANBEDES: Matosande musik fantast med stor intresse för djur och alkohol tillsammans med diverse umgänge som talar med storabokstäver och har tendenser till kleptomani och inomhus rökning. Tack för ni finns, men nej tack till uthyrning av mitt kära hem. OBS! "Inget internet"