Allt till salu inom "blocket sängar"

Sortering:
Säng
Ystad
Idag

Säng Visa liknande

Blocket.se
Säng 160 cm
Tyresö
Idag

Säng 160 cm Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
160 cm säng.
Borås
Idag

160 cm säng. Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
120 säng
Idag

120 säng Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Säng
Idag

Säng Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Säng
Arvika
Idag

Säng Visa liknande

300 kr
Blocket.se
säng
Trollhättan
Idag

säng Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2522

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Göteborg

Rum uthyres

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej Jag hyr ut ett rum i min lägenhet då jag nästan aldrig är där. Studerar på annan ort så är främst på helgerna jag kommer dit ibland. Du bor i det stora rummet, samt har fri tillgång till hela lgh förutom mitt sovrum. Säng samt något att ha dina kläder i medtages. Möjlighet att stänga om sig finns. Bredband ingår ej. Uthyres snarast. Datum kan diskuteras. Hör av dig om det låter intressant!
3 200 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholms län

Två rum uthyres i trea

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Två rum av tre uthyres under begränsad tid. Mars-April månad. Det är ett stort sovrum och ett vardagsrum som hyrs ut. Du delar på kök och badrum med en super trevlig kille som är hemma väldigt lite. Han hyr ett mindre sovrum i lägenheten. Rummen är inte möblerade men en säng eller så skulle kunna ordnas om du inte har en egen dito. El tillkommer, ca 200/månad. Hör av dig och berätta om dig själv. Jag vill att du betalar förskottshyra.
4 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Charmig hankatt behöver nytt hem

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi har en charmig, fin hankatt som tyvärr måste omplaceras och få ett nytt hem pga av allergi i familjen. Idag är Rufus innekatt men han skulle nog inte ha något emot att få att komma ut. Rufus 3,5 år är en morgonpigg och social katt som gillar att kela och sova med dig i sängen. Rufus är kastrerad, öronmärkt och vaccinerad och ny vaccination kan såklart ordnas innan byte av hem. Det är viktigt för oss att Rufus kommer till ett bra hem. Vi bor i Uppsala.
100 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Kungsholmen

Inflytt snarast - Etta 3 månader

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Hej! På grund av uppsägningstid, söker jag en hyresgäst till min etta på Kungsholmen. Det gäller tre månader från och med 1:a mars. Snarast alltså! Lägenheten är halvt möblerad, en säng kommer du/ni behöva till exempel. Månadshyran är 6000:- inklusive el, möjligtvis bredband också. En månadshyra betalas i förhand som deposition men erhålles av hyresgästen efter utflytt. Maila mig för mer info. Också så att jag får lära känna dig/er lite! Vänliga hälsningar, Sandra Karlsson
6 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Tillfällig uthyrning APRIL UT

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hyr ut lägenhet under APRIL månad 30 kvm, dusch, bottenvåning, ljus fin lägenhet, med eget kök, loft säng och nära till Tvättstuga och hela Vasastan Deposition Läggs, CV och Tidigare hyres referenser uppskattas vid ansökan om hyra lägenheten. UNDANBEDES: Matosande musik fantast med stor intresse för djur och alkohol tillsammans med diverse umgänge som talar med storabokstäver och har tendenser till kleptomani och inomhus rökning. Tack för ni finns, men nej tack till uthyrning av mitt kära hem. OBS! "Inget internet"
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj