Till salu inom

"blocket se hofors lägenheter säljes"

Nacka
Igår

Foscarini Caboche Media tra...

8 000 kr
Blocket.se
Sverige
Igår

Stokke

150 kr
Blocket.se
Igår

2 Sängar Sultan Sturefor

200 kr
Blocket.se
Butik Vimmerby
Igår

Saab 9-5 SportCombi 2.3 T B...

34 900 kr
Blocket.se
Kristianstad
Igår

Helt ny altandörr 3glas

8 800 kr
Blocket.se
Hofors
10 dagar

Bänkdiskmaskin

500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Uppsala

Par söker en lägenhet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi är ett par från Hofors som kommer att studera i höst i Uppsala och letar därför efter en lägenhet. Vilken del av Uppsala spelar ingen större roll, så länge den inte ligger för långt ifrån universitetet. Vi önskar en lägenhet med 2-4 rum, i ett lugnt område. Vid frågor eller intresse är ni välkomna att kontakta oss via mail, eller på nummer: 070 2577881. Hälsningar, Linnéa och Oskar.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Hofors

Fin och rymlig lägenhet

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
en fin och rymlig lägenhet på Ängärrsgatan 38 D i hofors säljes . 2 rum och kök . har nyss tapetserat hela lägenheten i alla rum förutom i sovrummet. badrummet är stort och rymligt med en Jacuzzi som fungerar =) . Parkering med motorvärmre finns till lägenheten. Lungt och fint område med en toppen förening , BRF Svalan . vid intresse kontakta mig för mer info , Endast telefon kontakt ! Mvh
15 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Hofors

2:a måste bort fort, BVS

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Igår
Säljer nu våran lägenhet som ligger på 3:e våningen, mycket fin hörn lägenhet med sol läge hela dagarna. Lite rust finnes men inget brådskande, rymliga rum och tvättmaskin + diskmaskin lämnar vi kvar. Finns också tillgång till 3st tvättstugor och 2st tvättbås till bilen. Vi vill helst få iväg lägenheten så fort som möjligt då vi får flytta in i vårt nya boende från den 1 Oktober. Priset kan självklart diskuteras vid snabb affär. Ring helst då jag kollar mailen sällan, ni är välkomna att titta på lägenheten. Mvh Malin
12 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

2:a på Promenaden 7

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer nu min tvåa på Promenaden på 59 kvadratmeter. Lägenheten har öppen planlösning, balkong och ligger på lagom avstånd in till centrum. Busshållsplats till Gävle/Hofors ligger alldeles ute vid vägen. Toalett och handfat är bytta i år. Tvättstugan ligger i trappuppgången bredvid. Tillträde till lägenheten kan ske ganska omgående. Har du några funderingar ring gärna, men helst efter kl 12. Det går även bra att skicka iväg ett mejl.
145 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Gävleborgs län

Fin tvåa centralfängelset

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hej, jag tänkte sälja min lägenhet i centrala Hofors med låg hyra. Det är nära till affärer och ca 50m till busstationen. Ny spis med häll och en ett år gammal diskmaskin. Klickgolv finns i alla rum. Fiberanslutning genom Telia. Lägenheten är rök- och djurfri! I källaren finns förråd, matkällare och en bra tvättstuga. Sopsorteringen finns på innergården. Inflyttningsklar omgående. Pris 18 000 kr eller bud!
18 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj