Quantcast
Till salu inom: ”

blocket se svarvar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jobbeskrivning Vi söker för kunds räkning en duktig och självgående CNC-operatör. Det är i nuläget inte bestämt om uppdraget sker som uthyrning eller en ren rekrytering.För rätt person finns mycket goda utveckingsmöjligheter hos denna kund,Du som söker ska ha arbetat som CNC-operatör tidigare och besitta kunskaper i olika PLC- system.Du måste ha erfarenhet av och vara duktig på att programmera och köra svarven, som hos denna kund är av märket Fanuc.Kunden har även fräs av märket HeidenheinArbetet är på heltid med tillträde omgående.
hej nu ska jag minska min lokal så vill blir av med lite saker som t,ex 2 st resvdels svets 1 st vertygs tvätt 1 st motor hållare 1 st svarv med mycket tillbehör 1sthjulager testare 1 st avgas mätare men priset är fast på 10000kr på den jag har även press vertyg två lådor en med 4 ton och en med 7 ton de är knäp använd,för mer info eller bilder ring så jag skicka
Tjenare! Pga platsbrist och övrigt som går före säljer jag nu mina maskiner: - bandsåg Nypris 1300:- Inkl ny klinga. 3år använd 4ggr. - Träsvarv Nypris 2000:- inkl extra chuckhuvud (400:-). 4år, oanvänd. utan stativ!. - Pelarborrmaskin Nypris 1000:- cirka 8år knappt använd. Allt detta kostade 4 700:- nypris. Begär nu 2500:- vid snabb affär. Seriösa bud kan tänkas över. Annons kvar = maskinerna kvar.
Svarv (uppstartad) Fräs Atlas MFB, S/N: 007704, (ej testad, rep.objekt) Svarv är uppstartad o fungerar. Fräs behöver underhåll o är ej uppstartad på KVD. KVD kan ej garantera att maskinerna är kompletta och fullt fungerande. Märken, skav, smuts runt om förkommer.. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-06-20 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
TL produkter och tjänster är ett företag som inriktning inom industriell verkstad så som montering, hydraulik, penumetik och produktions mekanik. vår personal har 3 årig utbildning på industri linje inriktning produktions mekanik och kan utföra jobb som svets, svarv/fräs, bilmekanik, demontering och montering och innehar truck och b-kort. behöver ni extra hjälp eller en till anställd men inte vill anställa direkt så har vi duktig personal som kan hyras.