Allt till salu inom "blocket se svarvar"

Sortering:
Träsvarv
Haninge
Idag

Träsvarv Visa liknande

2 200 kr
Blocket.se
Kombimaskin modell äldre
Karlstad
Idag

Kombimaskin modell äldre

5 000 kr
Blocket.se
Blomqvist BS600
Sigtuna
2 dagar

Blomqvist BS600 Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
Metallsvarv
Västerås
3 dagar

Metallsvarv Visa liknande

12 000 kr
Blocket.se
metall svarv
Trosa
3 dagar

metall svarv Visa liknande

25 000 kr
Blocket.se
svarv
Norrköping
5 dagar

svarv Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Svarv/bandsåg
Uddevalla
4 dagar

Svarv/bandsåg Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 21

Tidigare annonser till salu

Duktig CNC-operatör

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Jobbeskrivning Vi söker för kunds räkning en duktig och självgående CNC-operatör. Det är i nuläget inte bestämt om uppdraget sker som uthyrning eller en ren rekrytering.För rätt person finns mycket goda utveckingsmöjligheter hos denna kund,Du som söker ska ha arbetat som CNC-operatör tidigare och besitta kunskaper i olika PLC- system.Du måste ha erfarenhet av och vara duktig på att programmera och köra svarven, som hos denna kund är av märket Fanuc.Kunden har även fräs av märket HeidenheinArbetet är på heltid med tillträde omgående.
0 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Falköping

Svets och svarv

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej nu ska jag minska min lokal så vill blir av med lite saker som t,ex 2 st resvdels svets 1 st vertygs tvätt 1 st motor hållare 1 st svarv med mycket tillbehör 1sthjulager testare 1 st avgas mätare men priset är fast på 10000kr på den jag har även press vertyg två lådor en med 4 ton och en med 7 ton de är knäp använd,för mer info eller bilder ring så jag skicka
0 kr
Blocket.se
Verktyg  ·  Blekinge län

Klipp: Svarv, pelarborr och bandsåg

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tjenare! Pga platsbrist och övrigt som går före säljer jag nu mina maskiner: - bandsåg Nypris 1300:- Inkl ny klinga. 3år använd 4ggr. - Träsvarv Nypris 2000:- inkl extra chuckhuvud (400:-). 4år, oanvänd. utan stativ!. - Pelarborrmaskin Nypris 1000:- cirka 8år knappt använd. Allt detta kostade 4 700:- nypris. Begär nu 2500:- vid snabb affär. Seriösa bud kan tänkas över. Annons kvar = maskinerna kvar.
2 500 kr
Blocket.se
Industri och verkstad  ·  Göteborg

Svarv och Fräsmaskin MFB (Rep.objekt)

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i Idag
Svarv (uppstartad) Fräs Atlas MFB, S/N: 007704, (ej testad, rep.objekt) Svarv är uppstartad o fungerar. Fräs behöver underhåll o är ej uppstartad på KVD. KVD kan ej garantera att maskinerna är kompletta och fullt fungerande. Märken, skav, smuts runt om förkommer.. OBS! Angivet pris är ett uppskattat auktionspris - du bestämmer priset! Säljs 2012-06-20 på www.kvd.se, information om budgivning och auktionsvillkor finns på hemsidan. www.kvd.se - köp till auktionspris!
3 400 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Skaraborg

TL produkter och tjänster

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
TL produkter och tjänster är ett företag som inriktning inom industriell verkstad så som montering, hydraulik, penumetik och produktions mekanik. vår personal har 3 årig utbildning på industri linje inriktning produktions mekanik och kan utföra jobb som svets, svarv/fräs, bilmekanik, demontering och montering och innehar truck och b-kort. behöver ni extra hjälp eller en till anställd men inte vill anställa direkt så har vi duktig personal som kan hyras.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj