Quantcast
Till salu inom: ”

blocket stridbeck högtalare säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett par skamfilade Stridbeck TL-6 skänkes mot avhämtning. Nya kopplingsdon till högtalarsladdar behövs monteras och nytt tyg till fronten likaså. OBS!!! Det är stora AS till högtalare, så om du bor i en liten 1:a behöver du ta vägen om Jula och köpa slägga och slå ner väggen till grannen för att få plats med grejerna. Orkar inte svara på 1000 frågor. Fanskapen är skamfilade och fula, men låter utav helvete. Ska du ha dem så hör av dig, har du frågor så ring 118118. Endast mailsvar. Lämna tel nr så ringer jag upp.
Detta är det enda par av Stridbecks 66:or du kan finna begagnade på nätet! Varför, jo har man väl köpt ett par, säljer man dem aldrig Så var det tänkt för mig med, tills jag flyttade och fick ett vardagsrum på 15 m2. Det är alldeles för litet för dessa välljudande underverk som är tillverkade i lackerad björk. De har ett mjukt fylligt och rent ljud redan på låg volym. Detta innebär att du inte behöver spela högt för att kunna höra allt. Dessutom behöver du inte oroa dig för att grannarna hör basen då högtalarna har en inbyggd fot längst ner. Denna tar tryggt bort alla golvvibrationer. På köpet får du en högklassig högtalarkabel, 2x2 m med guldpläterade krympkontakter. Enbart dessa kostade mig några tusen kr. För dig som inte vet vad Stridbecks högtalare är, rekommenderar jag starkt att du går in på hans hemsida http://www.stridbeck.com/produkter.html och kollar på hans 55.1 högtalare. Mina är dock en aning större, bxdxh 27.5 x 34 x 100 cm. Vikt 34 kg/styck. Om du är intresserad så kontaktar du mig och tar med dig din favoritcd så får du höra vad högtalarna presterar. Jag säljer även min förstärkare av fabr Arcam, mod Alpha 7R samt cd-spelare Alpha 7SE. Till detta kommer en tuner, Denon TU-235 RD. Givetvis medföljer exklusiva guldpläterade kablar samt antenn. Förstärkare, cd och tuner säljes i ett paket för sig. Priset på detta kan vi diskutera. All utrustning är i absoluta toppskick. Den ser ut som i nyskick. Köper du allt så garanterar jag dig ett mycket bra pris!!! Det viktiga för mig är att högtalarna kommer till ett hem där de får avnjutas! Se på bilderna så förstår du vad jag säljer
Gigantiska handgjorda hifi-högtalare. Märke Stridbeck. http://www.stridbeck.com/ Högtalarna lät väldigt bra senast jag lyssnade, men de är sjukt stora så man har inte plats för dem i sitt trånga stockholmshem. Därför har de skrotat i källaren i flera år. Du får dem om du kan hämta dem.