Quantcast
Till salu inom: ”

rivningskontrakt lokal stockholm säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Herr T-shirt

Stockholm
Sänggavel

Upplands-Bro
Dockers

Stockholm
Varm kappa M

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Förråd, lager, galleri Fin ljus lokal med takkupor och sluttande tak. Fin utsikt över södra Lidingö, ligger på andra våningen. 126 kvm, 500kr+m/kvadratmeter och år, vilket blir 5250+m per månad. Lokalen är ej uppvärmda, men det går att ha elelement på vintern. Toalett och rinnande vatten finns gemensamt i fastigheten. Lokalen kan användas till många användningsområden. Det är rivningskontrakt till januari 2014 och därefter förlängning med ett år i taget. Näsets Bilservice 08-7655070, 0704-166672
Nu söker vår musikversamhet ny lokal då vår förra låg aldeles för avlägset. Det vi är ute efter är en lokal på 30-100m2 där vi kan öva, spela in och undervisa. Vi är intresserade av alla typer av lokaler. Rivningskontrakt, överlåtelse av lokal, och lokaler med renoveringsbehov. Vi gör gärna om och donar efter eget behov. Hör gärna av er till oss, det mesta är av intresse men gärna norr om stan. Tomas 0730685998
Trött på att sitta ensam? Sugen på att komma in i en kreativ miljö med arbetskamrater, stora ytor och egen studio? Nu har du chansen att flytta rakt in i en färdig lokal där allt redan fungerar! Vi är några personer som arbetar inom foto och film som delar lokal med studio i Hammarby Sjöstad. Jag måste nu tyvärr göra mig av med min andel i lokalen. Vi är i dagsläget två personer som driver ett produktionsbolag för film och TV, samt tre stillbildsfotografer med egna firmor. LOKALEN: • Ytan är ca. 300 m2 • Separerad kontorsyta i två våningar som är fullt utrustad där eget skrivbord och förvaring ingår. • Kök med kyl/frys, microvågsungnar och riktig espressomaskin i caféstorlek. • Lunch/mötesrum. • Loungeavdelning med soffor, bord och TV på övervåning med utsikt över studion. • Sminkloge med två atbetsstationer och riktig belysning. • Studioyta om ca. 150 m2. • Takhöjd 4-5 meter. • Lokalen har industriport där man lätt kan ta in större saker i studion. ÖVRIG INFO: • Månadshyran per person ligger under 3000 kr + el, larm och bredband! • Billigare lokal i denna storlek med centralt läge finns i stort sett inte. • Studion hyrs även ut emellanåt när vi inte använder den och pengarna går tillbaka till att sänka hyran. • Lokalen har renoverats ytterligare sedan bilderna togs. Kontraktet på lokalen löper ut i årsskiftet 2012-2013 och går då över på rivningskontrakt. Sannolikt så kommer ingenting att ändras på några år till, men det finns inga garantier. Det som gör lokalen värd investeringen fram till dess är den otroligt låga hyran som man tjänar in trots överlåtelsen jämfört med en lokal med högt månadspris. Överlåtelseavgift gäller för denna lokal. Hyran är momsfri. Initiell kontakt sker via e-post.
Jag är en skötsam 23-årig tjej som precis har precis blivit av med mitt rivningskontrakt, ska vara ute senaste 30 Juni. Söker rum/lägenhet relativt lokalt, allt inom 15 minutersgränsen till stan, jobbar på Söder. Fräscht/rent kök/badrum och lättsamma sambos är viktigt för mig. Hör av er om nu har något som stämmer in på texten!
Kursgård vid Hemmesta Värmdö uthyres på rivningskontrakt. Total ca 1700 m2 byggnader, ca 60 sängplatser, storkök, stor matsal, tvättstuga, många duschar och toaletter. Tomt på ca 70 000 m2 med stora uppställningsytor för maskiner, byggmaterial, containers, parkering m.m.