Quantcast
Till salu inom

"brio babyskydd spädbarnsinlägg säljes"

Umeå
3 månader

Diverse barnsaker.

Citiboard
Sundsvall
29 dagar

Babyskydd

Citiboard
Växjö
1 månader

Barnvagn Britax Bob revolution

800 kr
Citiboard
Trelleborg
1 månader

Spel o pussel

120 kr
Citiboard
Stockholm
1 månader

Resebarnvagn sulky

150 kr
Citiboard
Malmö
2 månader

Brio

200 kr
Citiboard
Stockholm
2 månader

Diverse barntillbehör

600 kr
Citiboard
Karlstad
3 månader

Liggdel Barnvagn

350 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Karlskrona

Brio Primo Babyskydd med bas

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu vårt babyskydd då lill-killen gått över till "riktig" bilbarnstol. Babyskyddet är i mycket fint skick, inköpt november -10 och har använts sparsamt i 5 månader då sonen inte tycker om att åka bil. BRIO Primo har ett internt trepunktsbälte som är justerbart i tre höjder för anpassning till barnets storlek. Med uppfällt handtag har Primo en gungfunktion som enkelt låses genom att fälla ner handtaget. Primo har avtagbar och tvättbar klädsel. Justerbar suflett, komfortdyna, spädbarnsinlägg och basenhet ingår.
900 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Gävleborgs län

Britax Hi-way II, Brio Primo med bas

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Helt ny och oanvänd Britax Hi-way II, kan användas upp till 25 kg. Lapparna kvar på stolen! Läs gärna mer om stolen här: http://www.britax.se/bilbarnstol/bilbarnstol/hi-way Säljes för 1600 kr. Brio Primo babyskydd med bas/isofix och spädbarnsinlägg, kan användas för 0-13 kg. Inköpt sommaren 2011 och sparsamt använt i 6 månader. Säljes för 800 kr. Finns i Valbo, skickas ej. Det går bra att skicka sms, ringa eller maila.
800 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Bjuv

Brio Primo babyskydd bilbarnstol

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Brio Primo babyskydd med grön klädsel. Spädbarnsinlägg finns. Vi fick köpa ett demoex och därför har klädseln spår efter ett runt klistermärke som har suttit på den i butiken. I övrigt bra skick! Har även en likadan röd (samma modell) med liten kudde i stället för spädbarninlägget. Den är helt felfri och i fint skick så den vill vi ha 300 kr för. Finns att se på separat Blocketannons för den som är intresserad.
250 kr
Blocket.se
Barnmöbler  ·  Göteborg

Spjälsäng,Sele,skötbord,Hokus pokusstol mm

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Spjälsäng vit från Ikea inkl tjock skön madrass och två fina speldosor 500 sek Rosa fin Bumbo inkl bord 250 sek Badkarsstol Thermobaby använd max 5 gånger 100 sek Hokus pokusstol 400 sek Ergobaby Bärsele organic inkl spädbarnsinlägg 600 sek Brio Vegga skötbord 350 sek Babyskydd Besafe i fint skick med solskydd 500 sek Nås snabbast på mobilen,förtur och rabatt för köp av hela paketet! Saknar bild på skötbordet
0 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Kungsholmen

Babyskydd Brio Primo med bas

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Brio Primo babyskydd / bilbarnstol för de minsta (0-13kg) med tillhörande bas för enkel i- och urklickning säljes. Alla tillbehör finns med: Solskyddet, de båda spädbarnsinläggen och de båda bältesskydden (som annars ofta saknas). Babyskyddet är i fint skick och har känd historik - den har alltså inte sålts 22 gånger på blocket utan jag kan t.ex. namnge de barn som använt den. Den är givetvis okrockad och levereras med nytvättad klädsel. Babyskyddet finns på Kungsholmen, nära tunnelbana. Detaljer om denna testvinnande modell som kan användas med eller utan isofix finns på Brios hemsida: http://www.brio.net/sv-SE/To_Go_Car_seats/Car_seats/New_Primo.aspx
400 kr
Blocket.se