Quantcast
Till salu inom: ”

brio vyssan lull gunga spjälsängen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Spjälsängen

Göteborg
Spjälsäng
F
Österåker
Spjälsäng

Alingsås
Spjälsäng

Örebro
Baby gunga

Nyköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Vit BRIO spjälsäng med tjock skön madrass från IKEA med tillhörande (tunn) bäddmadrass. Monterat inunder är "Vyssan Lull" - ovärderliga små hjälpmedel som gungar sängen (och barnet) vid läggdags. Dubbla spjälskydd medföljer. På denna modell kan man INTE höja/sänka sidan. En speciell möbelskruv saknas och vi har använt buntband där för att hålla ihop den, funkat klockrent. En fin säng och till ett bra pris :-) Finns på Dalarö.
Säljer nu sonens spjälsäng, det är en gulliver från Ikea som köptes för 2 år sen. Den går att ha i två olika lägen samt att man kan ta bort ena långsidan när barnet är stort nog för att ta sig i och ur själv. Ingår gör; madrass, 2st spjälskydd (det på bild samt ett som är helvitt) och vyssan lull tassar från brio som gör så man kan gunga sängen som om det vore en vagga. Nypris för allt är ca 1700:- Säljes för 700:-
Hensvik den sötaste spjälsängen. romantisk stil. ord. pris 799.- Med den dyraste madrassen för optimal komfort. bara den kostar ny 799 .- (vem vill snåla på sina barn ;) det har legat skydd över madrassen och den är som ny. Medföljer spjälsängsskydd, vyssan lull tassar från BRIO. för att enkelt kunna gunga ditt barn till sömns. Först till kvarn!!! ditt pris FÖR ALLT 999.-
Stabil spjälsäng i bra begagnat skick (från IKEA). Sovplatsen kan varieras i två höjder. Madrass och dra-på-lakan följer med. Sängens yttermått: Längd 117 cm. Höjd 92 cm. Bredd 62 cm. Pris: 100 kronor. Spjälskydd i 100 % bomull (från Pottery Barn). Skyddet är vändbart. Ena sidan är blå med flygplan i lappteknik, andra sidan är enfärgat röd. Se foto. Pris: 150 kr "Gungfötter" Vyssan lull, vita, 4 st (från Brio). Fästs under spjälsängen (skruvar medföljer) och gör att du kan gunga barnet till sömns. Pris: 150 kr Paketpris för alltihop: 300 kr.
Säljes 2 stycken SNIGLAR Spjälsängar från IKEA. Nypris 399 kr/st. Ingår spjälskydd, EN madrass och ett par dra på lakan medföljer om så önskas. Vårt pris är 400 kr för båda eller 250 kr/st. 1 uppsättningar Vyssan Lull tassar (ett par Brio, ett par Vyssan Lull). Utmärkta för att kunna gunga barnen till sömns. Själva skyddstassarna är aningen slitna men bara att sätta på nya och påverkar inte funktionen ett dugg. Nypris från 299kr/st. Vårt pris är 200kr.