Quantcast
Till salu inom: ”

billiga soffor säljes snabbt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Rokokogrupp

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Nu säljer vi en hörnsoffa pga platsbrist. Den har en del år på nacken, men är skön att sitta (och ligga) i. Inga rökare eller djur har varit i närheten av soffan. Det är två raka platser på vardera sida och en större hörnplats. Närbild av tyget finns på den inflikade bilden. Priset går att diskutera vid snabb affär. Hör av dig om du är intresserad och/eller vill veta mer! Soffan finns centralt i Brunflo.
Hej. Säljer min soffa pga att jag inte behöver den mer och dessutom att jag ska flytta så säljer den billigt. Den är lite skadad i benet alltså lite repig, färgen har gått bort men inget annat fel på den. Den är fin, inga alls skador mer än på benet då den har flyttats och så. Köpte den för 15.000 kr för ca 1 år sen. Säljer den för 5.000 för att bara bli av med den så snabbt som möjligt. Ring helst då jag inte kollar mejlen ofta! Mvh: Mathilda
Hej! Säljer en tresittig fin soffa i svart ull med gavlarna något högre än ryggstödet. Ryggkuddarna och den långa sittdynan har ull på ena sidan och skinn på den andra och avsikten är att kunna använda vilken sida som. Avtagbara metallben. Soffan är bekväm att sova på och är i mycket gott skick. Billigare vid snabb affär. L:205 cm H:80 cm B:85 cm Soffan finns att hämta nära Koncerthuset. Hör av Er vid intresse!
välvårdad soffgrupp i mörkblått skinn. Mått 3-sits: Bredd 195 cm Höjd 80cm Sittdjup 60cm 2-sitsen är 145 cm bred. Bilden gör inte soffan rättvisa. Billigare vid snabb affär! Finns även vardagsrumsbord i björk med matchande hyllor. För mer info och bilder maila eller ring!
Vill sälja en 3 sits Tv-soffa från bergmans möbler i jönköping. soffan är i brunt skinn, 2,65cm bred, ny skick finns glas hållare och förvaring i mitten av soffan, dom två yttersta delarna av soffan går att fälla ut. Nypris ca. 8000:- Mitt pris 4000:- billigare vid snabb affär. Finns på ekhagen i jönköping. kan nås på tel. 0705187899 el 0702729617