Quantcast
Till salu inom

"burberry väskor stockholm begagnat säljes"

Järfälla
Igår

Sammet gardiner

350 kr
Citiboard
Järfälla
Igår

TOYOTA AURIS 1.4 (90 hk) Bi...

14 900 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Cykel 24 tum Yosemite

600 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Cykel 24 tum Merida

600 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Smartwatch plus annan tekni...

123 456 kr
Citiboard
Täby
2 dagar

Fåtölj med fotpall

2 500 kr
Citiboard
Täby
2 dagar

Fotbollsskor/ stövlar

400 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

 ·  Stockholm

Burberry väska original

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i Idag
Säljer en klassisk rutmönstrad, snygg väska från Burberry original, inköpt på NK i Stockholm för snart 3 år sedan. Väskan är i skinn och monogram i tyg med gulddetaljer och burberry logga på. Väskan är i fint skick då jag har flera att växla mellan. En riktigt snygg vårväska! Dess nypris var 5 800 SEK men sälj nu billigt då jag är i behov av pengar. Först till kvarn! Säljes för 1500:-
1 500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Järfälla

Burberry Bowden original väska

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Nu säljer jag min original väska från märket Burberry modell:Bowden. Köptes på NK 2012-03-06. Har endast använts ett fåtal gånger därav har jag bestämt att sälja denna skönhet till någon som har tid att använda den mer. På köpet får du/ni även med dustbag och kvitto. Köpte väskan för 9099kr och säljer väskan för endast: 6000kr. Priset kan diskuteras! Endast seriösa köpare och vill endast ha svar via mail. Jag är flexibel och kan möta dig i Stockholms området alternativt skicka väskan brevledes.
6 000 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Bromma

Original Burberry väska

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer här en original Burberry väska i kanon skick och som endast är använd två gånger. Behöver pengar till mina studier och eftersom väskan bara ligger i garderoben känns det onödigt. Väskan köptes på NK i Stockholm år 2010 och är i väldigt bra skick. Inga repor, fläckar eller andra anmärkningar. Axelremmen är i skinn och övrigt i tygmaterial. Säljer väskan nu för 1300 kr (nypris i butik 3899 kr). Väskan är knappt använd så jag accepterar inga skambud! Kontakta mig via mail så svarar jag direkt. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 300 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Lidingö

Burberry och Gianfranco Ferre väska

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Säljer min Gianfranco Ferre svarta läder väska. Köpt på NK Access i Stockholm. Den är knappt använd och dustbag finns kvar. Storleksmässigt får du plats med en dator i den. Nypris 10 000 Säljer den för 3000 kr. Säljer min Burberry väska. Den är köpt på Burberry på Nk i Stockholm och är i det klassiska mönstret. Den är knappt använd och består av tre fack samt en innerficka. Säljer den för 1500 kr. Hör av Er för fler frågor eller bilder. Mvh, Marlene Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholm

Burberry original

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljer härmed min äkta Burberryväska inköpt på NK Stockholm. Väskan är i bättre begagnat skick med visst slitage. Mått: Bredd 34 cm Höjd 35 cm
700 kr
Blocket.se