Quantcast
Till salu inom

"wera stockholm väskor säljes"

Norrtälje
Idag

BMW 320i Touring

76 000 kr
ABC-Annons.se
Idag

2 rum lägenhet på 57 m2

7 950 kr
Findroommate.se
Upplands-Väsby
Idag

Vska/skinnvska/Wera/ryggsck...

200 kr
Blocket.se
Butik

Wera Kolloss All-inclusive...

1 736 kr
NYTT Verktygsproffsen.se
Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kungsholmen

Skinnväska från Wera i nyskick

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Skinnväska från Wera, i konjaksbrunt skinn. Mycket fin och välvårdad och i nyskick då jag använt den max 10 ggr. Väskan är välskött, fräsch inuti och inga fläckar inuti eller utanpå skinnet. En snygg och klassisk väska att ha länge om man sköter om den! Mått ca 42 cm x 28 cm Flera fack inuti och på utsidan. Nypris i butik 1200 kr, säljes för 500 kr. Finns att hämta på Kungsholmen nära Fridhemsplan. Jag nås enklast och snabbast via mail.
500 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Tierp

Väskor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer två väskor, den första från Wera, inköpt på Åhlens i Stockholm i Mars. Stor och rymlig, stor så man kan ha pärmar och dylikt i den. Finns även en lång axelrem som inte är med på bild. Nypris för denna var 1199 kr, jag vill ha 450 kr för den. Det är skinn. Använd väldigt lite då jag tyckte den var lite för stor. Den andra väskan är i mocka, inköpt på indiska, nypris 349 kr, använd 2 gånger så i skick som ny. Jag vill ha 150 kr för den. Kan skickas mot att köparen betalar porto.
150 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Sundbyberg

Wera skinnväsk i större modell

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en helt oanvänd Wera-väska i svart, mjukt skinn. Rejält med plats. Förutom de vanliga innerfickorna och mobilfack finns en "avdelare" med blixtlås inuti väskan. Även ett fack på baksidan. Ganska bred rem så den är skön på axeln. Säljes pga av att jag alltid använder min gamla, något mindre väska! :-) Trots att jag tycker denna är så fin. Kan hämtas i Råsunda/Sundbyberg. Alternativt överlämnas centralt i stan (Stockholm).
550 kr
Blocket.se
Väskor  ·  Stockholms län

WERA skinnväska

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
En stor axelremsväska i kittfärg. Märket är WERA. Väskan har varit använd i ca. 1 månad. Nypris 899:- Bredd: 38 cm Höjd: 29 cm Djup: 8 cm Ytterficka Bredd: 26 cm Höjd: 16 cm Djup: 2 cm Handrem: 48 cm Axelrem: 91 cm på yttersta hålet. Frakt och embalage enligt postens avgifter. Enbart frakt på grund av dålig erfarenhet från personer som inte dyker upp vid hämtning. Svarar enbart på seriösa mail
200 kr
Blocket.se

Brun väska från Wera Stockholm

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Brun väska från Wera Stockholm. L38, H32, B14. Inköpspris runt 900-1300 kr, minns inte riktigt vad jag gav för den. Säljer för 400 kr. Använd endast enstaka gånger, väskan är praktiskt taget i nyskick! Axelbandet är justerbart och går att använda hängandes på axeln eller på armen (istället för handtaget som redan finns). Riktigt snygg!! Finns att hämta i Orminge, kan skickas men frakt får Du som köpare stå för! Fraktkostnaden ligger runt 50-80 kr.
400 kr
Blocket.se