Quantcast
Till salu inom: ”

wera stockholm väskor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer två väskor, den första från Wera, inköpt på Åhlens i Stockholm i Mars. Stor och rymlig, stor så man kan ha pärmar och dylikt i den. Finns även en lång axelrem som inte är med på bild. Nypris för denna var 1199 kr, jag vill ha 450 kr för den. Det är skinn. Använd väldigt lite då jag tyckte den var lite för stor. Den andra väskan är i mocka, inköpt på indiska, nypris 349 kr, använd 2 gånger så i skick som ny. Jag vill ha 150 kr för den. Kan skickas mot att köparen betalar porto.
Säljer en helt oanvänd Wera-väska i svart, mjukt skinn. Rejält med plats. Förutom de vanliga innerfickorna och mobilfack finns en "avdelare" med blixtlås inuti väskan. Även ett fack på baksidan. Ganska bred rem så den är skön på axeln. Säljes pga av att jag alltid använder min gamla, något mindre väska! :-) Trots att jag tycker denna är så fin. Kan hämtas i Råsunda/Sundbyberg. Alternativt överlämnas centralt i stan (Stockholm).
En stor axelremsväska i kittfärg. Märket är WERA. Väskan har varit använd i ca. 1 månad. Nypris 899:- Bredd: 38 cm Höjd: 29 cm Djup: 8 cm Ytterficka Bredd: 26 cm Höjd: 16 cm Djup: 2 cm Handrem: 48 cm Axelrem: 91 cm på yttersta hålet. Frakt och embalage enligt postens avgifter. Enbart frakt på grund av dålig erfarenhet från personer som inte dyker upp vid hämtning. Svarar enbart på seriösa mail
Brun väska från Wera Stockholm. L38, H32, B14. Inköpspris runt 900-1300 kr, minns inte riktigt vad jag gav för den. Säljer för 400 kr. Använd endast enstaka gånger, väskan är praktiskt taget i nyskick! Axelbandet är justerbart och går att använda hängandes på axeln eller på armen (istället för handtaget som redan finns). Riktigt snygg!! Finns att hämta i Orminge, kan skickas men frakt får Du som köpare stå för! Fraktkostnaden ligger runt 50-80 kr.